Algemene Clubinformatie 16 November

Vacatures HCOB

Helpende handen gezocht!

Om de start van het volgende seizoen mogelijk te maken zijn we dringend op zoek naar ondersteuning. Zonder vrijwilligers geen sport. Het hoeft je niet heel veel uren te kosten. Vele handen maken licht werk. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Het is ook gewoon leuk en gezellig. En natuurlijk voor een heel goed doel!

Coördinator vrijwilligers 1-2x

Werven, coördineren en waarderen van vrijwilligers is bij jou in goede handen

Barhoofden zaterdag én zondag, 10x

Je bent tijdens jouw dienst verantwoordelijk voor de bar, 1x in de maand ben je 3 uur fysiek aanwezig tijdens de 7 maanden dat we buiten hockeyen. Je bepaalt zelf wanneer je een dienst wilt draaien.

Planner barbezetting, 1x

Je verdeelt de bardiensten door het jaar heen eerlijk over de teams, dat kan op jouw moment, vanuit huis en kost je ongeveer een uur in de maand

Lid accommodatiecommissie, 5x

Je bent handig of hebt enige kennis over accommodatiebeheer, veiligheid, verzekeren, verhuur of veldonderhoud. Of je vindt het leuk dat te leren. Je bepaalt zelf welke werkzaamheden je uit wilt voeren en wanneer. Reken op een paar uur per maand.

Accommodatiebeheerder, 1x

Je weet wat er komt kijken bij het beheer van een gebouw of je vindt het leuk je daarin te verdiepen. Je zorgt er samen met de leden van de accommodatiecommissie voor dat de werkzaamheden op tijd uitgevoerd worden. Houdt rekening met gemiddeld 2 uur per week.

Coördinator/contactpersoon Gogrip, 1x

Je bent aanspreekpunt voor Gogrip bij HCOB en faciliteert de training op ons complex. Je start de dag op zondag op waarna de barhoofden het van je overnemen. Reken op 1 uur per week.

Lijncoördinator meisjes C & D, 1x

Je bent eerste aanspreekpunt binnen HCOB voor alle teams uit de meisjes C en D lijn, maakt ze wegwijs binnen de club en helpt oplossingen te zoeken als dat nodig is. Samen met de TC en de andere lijncoördinatoren houdt je de voortgang van spelers bij en stel je de breedte teams samen. Deze functie vergt gemiddeld een uur of twee in de week waarbij de nadruk ligt op de start en het einde van het seizoen 

Lijncoördinator instroomteams, 1x

Je bent eerste aanspreekpunt voor aspirant-leden die een proefles volgen, begeleidt ze richting het lidmaatschap en probeert ze in samenspraak met de betreffende lijncoördinator onder te brengen in een team. Daarnaast zorg je doorlopend voor voldoende aandacht voor werving van nieuwe leden binnen onze vereniging.

Seniorencommissie, 3x

Met jouw commissie zorg je ervoor dat de senioren voldoende worden vertegenwoordigd binnen de club

 Jeugdcommissie, 5x

Je gaat er voor, je maakt van onze sportclub een vriendenclub. Sowieso met leuke feesten en toernooien, waarbij je ook teams van andere clubs uitnodigt. Maar ook met beleid. Regelmatig sluit je aan bij een bestuursvergadering waar je uitlegt hoe de club kan helpen jullie wensen te verwezenlijken. Je kunt dit natuurlijk ook koppelen aan een opdracht vanuit school, we helpen je daar graag bij.

Lid sponsorcommissie, 5x

Je helpt mee nieuwe sponsors te vinden die onze club willen ondersteunen. Ook HCOB kan niet bestaan zonder ondernemers die ons steunen! Je legt makkelijk contact en bent creatief bij het zoeken naar een sponsorvorm die bij de ondernemer past. Gemiddeld ongeveer 1 tot 2 uur per week. Deels vanuit huis.

Lid activiteitencommissie, 5x

Net als wij vind je gezelligheid op de club belangrijk. Ook buiten de trainingen en wedstrijden om. Je vindt het leuk om met een aantal enthousiaste mensen een of meer activiteiten per jaar te organiseren. De tijd die het je kost verschilt per activiteit, maar denk aan minimaal 4-5 uur.

Aanmelden?

Voor het aanmelden als vrijwilliger of vragen kun je terecht bij Petra Bloks, via [email protected] of Lion Boeijen, via [email protected] en 06-14624803.

 

HCOB -> met elkaar, voor elkaar en door elkaar!