Mededelingen van de Jeugdcommissie 10 Mei

Nieuwe leden en proeftrainingen

Om kennis te maken met het hockeyspel biedt HCOB iedereen de mogelijkheid om gratis proeftrainingen te volgen. Voor proeftrainingen graag aanmelden via de e-mail: [email protected] en [email protected]

Voor kinderen geboren na 01-10-2009 én voor 01-10-2011 (de Hokkie's Angels) geldt:

Uw kind mag een half jaar gratis meetrainen met de Hokkie’s Angels. De training voor de Hokkie’s Angels is op zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur.

Een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht.

Graag wel uw kind aanmelden via de website 'HCOB Inschrijven':  http://www.hcob.nl/site/default.asp?Option=11016

Uw kind blijft trainingslid bij de Hokkie’s Angels. Hier maken ze op speelse wijze kennis met het hockeyspel. Bij de training worden ook de ouders direct betrokken, denk hierbij aan  meehelpen tijdens de training.


Jongste Jeugd, geboren na 01-10-2007: je mag 2x gratis meetrainen in het z.g. ‘instroomteam’. Dit team traint elke woensdag van 15.00-16.00 onder leiding van Arjan van Zanen.

Junioren, geboren voor 01-10-2007: je mag 2x gratis meetrainen in het z.g. ‘instroomteam’ Trainingsdag en -tijd nog niet bekend

Een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht, een stick kun je gedurende de gratis proeflessen lenen van HCOB.

Besluit je, na het volgen van de twee proeflessen, lid te worden: meld je dan aan via de site 'HCOB Inschrijven': http://www.hcob.nl/site/default.asp?Option=11016

Nieuwe leden die nooit eerder gehockeyd hebben, blijven in een (instroom) team als trainingslid en gaan pas competitie spelen nadat er een aantal basisvaardigheden is aangeleerd èn wanneer er plaats is in een team. Dit  gebeurt na overleg met trainer/coach en jeugdcommissie.

Trainingslid zijn kan variëren van enkele maanden tot een jaar. Zolang er nog geen sprake is van een definitieve plaatsing in een team kunnen er ten alle tijden wijzigingen plaatsvinden.

Nieuwe leden met hockeyervaring kunnen direct geplaatst worden in een team mits er plaats is!