Bestuursmededelingen 17 Juni

We krijgen deze zomer 2 nieuwe watervelden!

Nieuws afbeelding

Het is nu zeker: deze zomer krijgen we watervelden op veld 1 en veld 2. Daar hoopten we al lang op, maar dat is deze week definitief bekend geworden. Na een aanbesteding hebben de bedrijven Topgrass en Greenfields de opdracht van de gemeente Overbetuwe gekregen om de watervelden bij ons aan te leggen.

Vandaag (vrijdag 17 juni) was het eerste bouwoverleg en hebben we de planning doorgenomen. Nu weten we precies welke werkzaamheden er de komende weken gepland staan. Kort gezegd: woensdag 22 juni wordt gestart en 12 augustus is de oplevering.

Nieuw trainingsschema voor teams die kennismaken
De planning van de watervelden heeft consequenties voor het trainingsschema voor de nieuwe teams dat we deze week hebben gecommuniceerd. Dat schema wordt nu aangepast, want veld 1 en 2 zijn na dit weekend niet meer beschikbaar. Veld 3 blijft gelukkig wel beschikbaar. We doen ons best om alle jeugd- en jongseniorenteams voor de vakantie minimaal één keer te laten kennismaken. Zodra het nieuwe schema gemaakt is, publiceren we het in een nieuwsbericht. Houd de app dus goed in de gaten!

Ook clubhuis blijft toegankelijk
Het clubhuis blijft de komende weken gewoon bereikbaar. Heb je een teamafsluiting afgesproken op de club, dan kan deze gewoon doorgaan.
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een teamafsluiting te organiseren op de club, stuur dan een mail naar [email protected].

Vitaal Sportpark bij HCOB dicht
Het Vitaal sportpark is voor het deel van HCOB gedurende de werkzaamheden niet bereikbaar. Met BSO de Club en het Westeraam College worden afspraken gemaakt. Ook omwonenden worden door ons geïnformeerd.

Werkzaamheden dit weekend
Dit weekend moeten wij alles op en rond de velden leeghalen en opruimen. Dat houdt in dat we de borden weghalen, slagplanken, dug-outs, goals en vlaggenmasten. Heb je zin en tijd om te helpen? Graag! Stuur een mail naar [email protected], dan spreken we wat af.

Blijf op de hoogte
De komende tijd houden we jullie op de hoogte houden van de werkzaamheden, inclusief foto’s en filmpjes. Houd de app en onze sociale kanalen (Facebook en Instagram) dus in de gaten!

Familietoernooi en lustrumfeest op 3 september
Na lang wachten en veel geduld gaat het nu echt gebeuren! Voor de topwedstrijden op HCOB hoeven we niet meer naar veld 3.
Het lustrumfeest en familietoernooi op 3 september wordt zo nóg feestelijker. Laat de voorpret maar beginnen.

Vragen en sponsoring
Voor vragen over de werkzaamheden en sponsoring van de nieuwe velden, kun je mailen met [email protected]

De waterveldcommissie: Ruben, Tijmen, Lion en Sjoukje

Reacties

img

Jacintha van Oosten

17-6-2022 @ 22:50:25 |Geweldig!

Reageer op het nieuws