Mededelingen Technische Commissie 20 Februari

Start trainingen 1 maart

Beste leden,


Start trainingen
Maandag 1 maart starten de reguliere trainingen weer indien de maatregelen dat toelaten. Bij voorkeur houden wij hierbij het schema van afgelopen najaar aan. Blijft de avondklok van kracht, dan zullen we moeten gaan schuiven in het schema omdat dan de laatste trainingsblokken op de avond zullen vervallen. We hebben hierover indien nodig overleg met de trainers. Het definitieve schema zal kort voor 1 maart in de HCOB-app staan. Voor trainingen gegeven aan 18 jaar en ouder gelden aanvullende voorwaarden. In de gemeente Overbetuwe zijn de belangrijkste: 

"Er mag in meerdere groepjes van twee les gegeven worden, maar een instructeur/trainer mag geen groepsles geven.
Dat betekent dat de instructeur van groepje naar groepje mag lopen om instructies te geven. Daarbij mogen de groepjes niet mengen: dus het zijn vaste groepjes."

Competitie
Volgens de speeldagenkalender zou de competitie voor de jeugd weer starten op zaterdag 6 maart. Dit zal voorlopig uitgesteld worden. Om toch de draad weer op te pakken moedigen we alle teams (onder 18 jaar!) aan vooral veel oefenwedstrijden te gaan spelen tegen andere teams van onze club. Velden kunnen door coaches/trainers gereserveerd worden via [email protected]. Mogelijk kunnen we een aantal zaken ook centraal opzetten, hierover zullen we dan berichten. Senioren mogen helaas nog geen wedstrijden spelen, we hopen van harte dat hier snel verandering in komt.
De jeugd vragen we vanaf 6 maart in ieder geval de zaterdagen weer vrij te houden voor HCOB om lekker te hockeyen en hopelijk snel weer de competitie in!

Met sportieve groet,
De TC