Mededelingen van de Accommodatiecie 26 Augustus

Coronaregels vanaf augustus 2020

Nieuws afbeelding

In verband met Corona hebben het RIVM, NOC*NSF, KNHB en de gemeente veiligheidsregels opgesteld waar we ons aan moeten houden. We vragen je om dat ook echt te doen. Dan kan iedereen op een veilige manier hockeyen en naar teams komen kijken.

De gemeente let samen met ons op de naleving van de regels. Niet naleven van de regels leidt tot een toegangsverbod voor overtreder(s). De gemeente kan ook besluiten het hele complex te sluiten.

We doen een dringend beroep op iedereen om de regels in de bijlage goed door te nemen en met je kind(eren) te bespreken.

Wat kun je verwachten en wat verwachten wij van jou?

Trainingen

Bij trainingen zijn er niet veel mensen op ons complex aanwezig. De kantine is gesloten. Seniorenteams hebben zelf toegang tot de kantine en zijn daarmee ook verantwoordelijk voor het volgen van de corona- en hygiëneregels. Toiletten en trainingsmateriaal zijn toegankelijk. Kleedkamers zijn gesloten.

Bij trainingen zijn trainers verantwoordelijk voor het naleven van de regels door hun team, ouders of andere toeschouwers. Houd je aan de regels, dan kunnen de trainers zich richten op de training.

Wedstrijden

In het weekend zal er in verband met grotere drukte iemand toezicht houden op de regels en mensen wegwijs maken. Met name voor bezoekers, omdat zij minder bekend zijn met de routes en de regels bij ons. Herinner elkaar aan de regels en help mensen als ze niet goed weten hoe te handelen. In de kantine kun je eten en drinken krijgen, maar je mag niet binnen verblijven. Ook niet als het koud is of regent. Houd daar rekening mee. Het terras is alleen toegankelijk voor de voorbespreking van teams. Kleedkamers zijn gesloten en er is geen ranja na wedstrijden. Je kunt eventueel zelf drinken en bekers voor het team meenemen als jullie toch wat willen drinken. Dat kan op het gras naast de velden.

Gezichtsmaskers

I.v.m. de hygiëne moeten gezichtsmaskers na ieder gebruik schoongemaakt worden. Denk eraan dit bij wedstrijden én trainingen te doen. Hiervoor kun je hygiënische schoonmaakdoekjes gebruiken. Masker droog maken voordat iemand die weer opzet. Verzoek is dit zelf als team te regelen. Bijvoorbeeld door een pakje schoonmaakdoekjes in de keeperstas te doen.

Vervoer

Thuis: Kom bij thuiswedstrijden op de fiets. Ook als bezoeker/ouder, dus NIET met de auto! Er zijn te weinig parkeerplaatsen, omdat we de fietsen voor een veilige route op ons complex buiten de hekken moeten parkeren. De resterende parkeerplaatsen hebben we hard nodig voor onze bezoekers.

Uit: Bereid je bij uitwedstrijden voor op de regels die gelden bij je tegenstander. Kijk op hun site. Volg aanwijzingen/verzoeken op. Ook als je er soms vraagtekens bij hebt. Zij doen – net als wij - hun best (als vrijwilliger). Denk aan een mondkapje! Verplicht bij vervoer van mensen van 13 jaar of ouder die niet tot 1 huishouden behoren. 

Bezoekende teams

Welkom, fijn je weer te zien! Kom in verband met beperkte (parkeer)ruimte a.u.b. niet met veel toeschouwers, maar alleen ouders die rijden. Let goed op de routes op ons complex. We vragen je – net als onze teams – na een wedstrijd naar huis te gaan, zodat het niet te druk wordt. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Veel plezier!!

HCOB -> Voor elkaar, van elkaar en met elkaar!

Bijlage