Wedstrijdverslagen 24 September

Een nieuw begrip bij de veteranen: Participatie-hockey

De afgelopen drie weken kenmerkte HCOB veteranen A zich door participatie -hockey te spelen. Er werd hard en geconcentreerd getraind. De opkomst van de trainingen was 90%. Berry leidde de trainingen met veel passie en overgave wat op het team een bijzondere positieve uitwerking had. Dit resulteerde uiteindelijk in een overwinning op Union. We wonnen de uitwedstrijd met 3-2!

Egon had na 10 minuten al twee keer de paal getroffen. We speelden vloeiend participatie-hockey; we wisten met actieve deelname aan het spel onze medespelers feilloos te vinden. Met twee briljante goals van Marc en een prachtige tip-in van Egon stonden wij met de rust 3-0 voor. Met ongeloof begonnen wij aan de tweede helft. We wisten dat we het in de tweede helft moeilijker zouden krijgen. Ondanks zijn schouderblessure keepte Marien erg goed. We incasseerde nog twee doelpunten maar het eindresultaat waren drie punten.

De derde helft verliep erg naar wens. Ik bevond me in een dubbele mandekking. Achter mij een vrouw met enorme jetsers, tikkeltje ordinair. Ze ging er steeds beter uitzien naarmate er meer goudgele rakkers de Epiglottis passeerde. Voor mij een bataljon Union Dames 1 speelsters. Vooroverhangend tegen een hekwerkje, dat maar 30 centimeter hoog was kijkend naar hun heren 1. Ook Eugène stond erg te genieten.

Mannen, een heerlijke wedstrijd, een heerlijke zondag. De volgende keer gaan we douchen.