Wedstrijdverslagen 28 November

Zeewolde net te sterk voor heren 1

Nieuws afbeelding Na onze goede wedstrijd vorige week tegen titel-kandidaat Hoevelaken (nipt verlies), stond deze zondag de uitwedstrijd tegen Zeewolde op het programma. Ook Zeewolde is een ploeg die kans maakt op promotie dus het vooruitzicht was wederom een pittige pot. Dit bleek ook meteen na het fluitsignaal, Zeewolde schoot vol uit de startblokken en overblufte ons het eerste kwartier. Dit leidde dan ook tot een vroege achterstand van 2-0. Na dit eerste kwartier herstelden we ons goed en ontstond een meer gelijkwaardige wedstrijd hetgeen tot een 3-1 ruststand leidde.

Na de rust liet de wedstrijd een zelfde beeld zien als het 2e deel voor rust. Een gelijkwaardige strijd met goed spel van HCOB leidend tot een aantal goede kansen. Uiteindelijk resulteerde dit in nog een goal voor beide teams en dus een 4-2 verlies.
Net als vorige week overheerste echter een tevreden gevoel. Wederom een goede wedstrijd tegen een team uit de top van de poule.

Halverwege de competitie en terugkijkend kunnen we stellen dat we het als HCOB meer dan verdienstelijk hebben gedaan tot nu toe. We staan keurig in het linker rijtje met een vijfde plaats! Een positie die niemand had durven voorspellen.

Nu dus een verdiende winterstop waarin iedereen weer even kan bijtanken. Tot in maart!