Wedstrijdverslagen 31 Oktober

5e overwinning heren 1 op rij.

Nieuws afbeelding Na een welverdiende week rust en genietend van een stevige plaats in het linker rijtje, stond de thuiswedstrijd tegen Druten op het program. Druten is een tegenstander die we in de reserve-klasse al een paar keer zijn tegengekomen. Dit waren niet allemaal even leuke ontmoetingen waarbij het af en toe er behoorlijk stevig aan toe ging. Bovendien, zoals reeds eerder vermeld, wij zijn geen anonieme ploeg meer in de poule en worden zelfs op een website (www.de4eklasse.nl) regelmatig genoemd. Ingrediƫnten genoeg voor een mooie wedstrijd.

Zoals vaker het geval begonnen we prima aan de wedstrijd en kregen regelmatig goede kansen om de score te openen. De bal wilde er echter niet in en bij rust was het slechts 1-0 (strafcorner Metten). In de rust waarschuwden we elkaar dat de wedstrijd zeker nog niet was gewonnen en dat we het de 2e helft nog lastig genoeg zouden krijgen. Dit bleek dan ook. Hoewel we eerst nog de 2e goal maakten (rebound corner door Tomas), kwam Druten sterk terug en hebben we een periode sterk onder druk gestaan. Dit resulteerde in 2 goals door Druten waardoor het nog erg spannend werd. Gelukkig was Bobbie weer eens scherp in het afmaken en maakten we vlak voor tijd de verlossende 3-2.

Oftewel de vijfde overwinning op rij voor ons! Dit had niemand vooraf kunnen dromen. De komende weken zullen we het echter een stuk moeilijker krijgen aangezien we de complete top 4 tegemoet treden. Uiteraard gaan we ons best doen om punten te pakken!