Wedstrijdverslagen 17 Oktober

Heren 1 zet zegereeks voort.

Nieuws afbeelding Na drie overwinningen op rij, stond de uitwedstrijd tegen Nijkerk op het programma. Op papier een wedstrijd die te doen moest zijn, aangezien Nijkerk nog 0 punten had. Echt slechte ploegen zijn er echter niet in deze poule en zoals het nu laat aanzien is aan de andere kant alleen Bemmel een maatje te groot voor de rest.

Na een mooie tocht door het Veluwse landschap, waarbij het met name de laatste kilometers erg rustig was in verband met de zondagsrust, bereikten we hockeyclub Nijkerk. Op zich wel bijzonder, 1 kunstgrasveld en nog een oefenveldje. We mogen dus best trots zijn op onze accommodatie in Elst.

Zoals altijd hadden we jongere tegenstanders, dit keer was het verschil echter wel heel groot, het was meer JA1 waar we tegen speelden. In het veld was dit niet te merken; ondanks dat we zeker niet onze beste wedstrijd speelden hadden we alles onder controle en vielen de doelpunten vrij gemakkelijk. Bij rust was het reeds 4-1 voor HCOB (2x Gerrit, Stijn en Paul) en was de klus eigenlijk geklaard. Na rust vielen er nog 2 doelpunten onzerzijds (Stijn, Niels) en kwamen we niet meer in de problemen, eindstand 2-6.

Al met al de vierde overwinning op rij hetgeen een mooie positie in het linker rijtje betekent. Nu even een weekje rust en dan na de herfstvakantie weer vol aan de bak. U bent van harte welkom op zondag 30 oktober a.s. als we thuis spelen tegen Druten, 13 uur.