Wedstrijdverslagen 10 Oktober

3e overwinning op rij voor heren 1 !!

Nieuws afbeelding Na onze prima overwinning vorige week in Winterswijk, waren we erop gebrand ook ons thuis-publiek een mooi duel voor te schotelen. Tegenstander ditmaal Zutphen, 4e in de stand en van onderschatting kon dus zeker geen sprake zijn. Een nadeel voor ons is ook dat zo langzamerhand de andere teams rekening met ons beginnen te houden. Alleen Bemmel heeft het nog over een "hobbeltje" (citaat Gelderlander) dat ze moeten nemen, de rest neemt ons waarschijnlijk vanaf nu wel serieus.

Zoals tot nu toe vaker het geval, begonnen we gedisciplineerd aan de eerste helft en speelden we compact en verzorgd hockey. Zutphen bleef echter ook gevaarlijk met een aantal zeer beweeglijke spitsen. We waren dan ook blij dat nieuwkomer (en trainer in spe) Niels de 1-0 maakte hetgeen tevens de ruststand was.

De tweede helft ging Zutphen duidelijk meer druk zetten hetgeen al vrij snel de gelijkmaker betekende. Heel even hadden we het hierna moeilijk, maar gelukkig herstelden we op tijd en maakten we op het juiste moment 2-1 (Bobbie). Dat Stijn uiteindelijk vlak voor tijd de 3-1 maakte, betekende het einde van de strijd en geroutineerd speelden we de wedstrijd uit.

Aankomende week spelen we uit tegen Nijkerk, een uitgelezen kans om onze prima positie in de poule (vijfde) te kunnen verstevigen.