Wedstrijdverslagen 31 Maart

Nipte overwinning HCOB H1

Afgelopen zondag  was het een boeiende en spannende wedstrijd tussen HCOB en HCM. HCM was serieus bezig om Heren 1 een halt toe te roepen door slim en collectief te spelen. Na de rust (0-0) speelde HCOB iets meer offensief en daarmee kwamen ze 1-0 voor! Vijf minuten voor einde kwam de stand door een onverwachte tegengoal via rebound van goede redding van keeper Jeroen op 1-1! Beide teams bleven knokken voor een overwinning. Het lukte beide partijen niet om een opening te forceren totdat HCOB een strafcorner kreeg in de laatste seconde van de tweede helft. Een goal werd het! Het was een polonaise waard, maar niemand durfde....!

As zondag speelt Heren 1 uit tegen Westerduiven om 15.00 uur en de dames spelen thuis om 11 uur tegen Apeliotes D11 (wellicht een doelpuntenfestijn?). Kom kijken naar Dames 1! De koffie staat klaar!