Wedstrijdverslagen 3 November

Eerste wedstrijd HCOB D1!

Vol goede moed gingen de dames zondag 31 oktober op weg naar de club waar zij eerder dit jaar zo succesvol waren tijdens het jaarlijkse dames-toernooi. Mede door dit succes werd het enthousiasme aangewakkerd waarna een heus damesteam gevormd is: HCOB Dames 1. Een samenvoeging van dames uit beide trim-teams van de donderdagavond.

Zondag speelden wij onze eerste Dames 1 wedstrijd uit tegen Oosterbeek (D4). De tegenstanders waren erg jong en behoorlijk fanatiek. Nog geen 5 minuten aan het spelen en onze mid-mid (Annette, waar wij toch wel voor een groot deel onze hoop op hadden gevestigd) krijgt een snoeiharde bal op haar nagel geslagen. IJs!

In de eerste helft was de tegenpartij duidelijk meer aan de bal en speelden technisch ook goed. HCOB D1 was even niet in staat genoeg tegenstand te bieden waardoor de eerste vier doelpunten snel een feit waren.
Na goede coaching tijdens de pauze van Dorothé hadden we de tweede helft veel meer balbezit. We waren nog geen minuut terug in het veld of Ester scoorde ons eerste doelpunt! Uiteindelijk heeft ze er nog twee gemaakt.
We raakten in de tweede helft duidelijk beter op elkaar ingespeeld.  Ook heeft onze keepster Esther ontzettend veel ballen tegen gehouden waardoor het uiteindelijk (maar) 7-3 is geworden.
Chapeau!
Het was al met al een leuke wedstrijd en we hopen dat we het beste team uit de competitie nu gehad hebben.
Supporters, bedankt! We hopen dat we volgende week ook weer op minstens zoveel support mogen rekenen.

Zondag 7 november speelt HCOB D1 om 10.30 tegen Druten D2. Dit is een historisch dag voor HCOB omdat H1 en D1 thuis gaan spelen. De bardienst zal op volle toeren gaan draaien!