Wedstrijdverslagen 14 September

Wedstrijdverslag HCOB H1

Zondag 13/9 heeft H1 zijn eerste vuurdoop gehad. Het vuur stond inderdaad aan de schenen, maar totaal afgebrand werd heren 1 niet. Ruim een uur voor aanvang van de wedstrijd verzamelden de toch wat oude heren van HCOB 1 zich in de kleedkamer voor een technische bespreking onder leiding van Martijn. Vele pijlen en lijnen stonden er op het schoolbord en als ze zich daar nou eens aan hielden zou het vast goed komen. De stoere binken hielden zich inderdaad aan die wirwar van pijlen en liepen dus alle kanten op… Het ervaren en veel jongere Westerduiven (sommigen droegen volgens mij nog luiers) was helaas niet onder de indruk van onze looplijnen was vooral de eerste helft veel te sterk voor onze mannen. In de rust werd nog weer even een en ander ontrafelt en dat hielp! De tweede helft bleven doelpunten van Westerduiven dan ook lang uit door goed positiespel van HCOB. Er waren veel toeschouwers gekomen die allen enthousiast juichten toen Flip voor HCOB scoorde. De wedstrijd werd overigens uitstekend geleid door Guido en Peter.

Achteraf had HCOB blijkbaar de doelstelling voor ogen dat alles onder de 10 goed was en dat men minstens 1 keer moest scoren. Achteraf dus een goede wedstrijd… aangezien de wedstrijd eindigde in 1-8. Onze heren op leeftijd liepen uiteindelijk met opgeheven hoofd en velen met kapotte knieën en handen het veld af voor de derde helft. Die eindigde zoals het hoort bij een thuisploeg in een ruime overwinning en werden de diverse looplijnen op het terras weer duidelijk zichtbaar. Het was een echte familiemiddag. De vele kinderen maakten volop gebruik van het grote springkussen en werd er gehockeyd. Rimko Wondergem is unaniem tot eerste Captain van heren 1 gekozen en kreeg daarvoor een mooi ingelijst certificaat. Maarten Blankenberg had deze speciaal daarvoor ontworpen. Chapeau ook voor de barcommissie die alles weer prima geregeld had! Komt allen onze kranige old boys aanmoedigen op zondag 27 september, 15 uur aanvang. Cherio!