Mededelingen Technische Commissie 9 Oktober

MD5 HERFSTKAMPIOEN!

Nieuws afbeelding

Na 4 wedstrijden hadden Upward MD8 en HCOB MD5 allebei 12 punten en +25 doelsaldo. Een kraker dus….. We begonnen goed aan de wedstrijd. Speelde de bal mooi rond en waren fel naar de bal. We kregen talloze kansen  over de flanken, maar we vergaten één ding en dat is afmaken. 0-0 eerste helft.

We begonnen heeeeel goed aan de tweede helft. Ylva scoorde verdient 1-0. Paar minuten later scoorde Ylva ook de 2-0. We bleven doorgaan en Nathalie scoorde rap daarna de 3-0.

We namen wat gas terug en uit het niets scoorde Upward, 3-1. Gelukkig pakte we het weer snel op 4-1, door Nathalie. In de laatste paar minuten scoorde upward nog één keer tegen door een doorgebroken speelster, 4-2 eindstand.

Allemaal blije kopjes! Super dus. Op naar een hogere klasse met meer tegenstand…