Bestuursmededelingen 17 April

Sport BSO

Nieuws afbeelding

Beste leden,

We willen jullie graag laten weten dat we in gesprek zijn met de Kikkerkoning dagopvang over een Sport BSO bij onze club.

BSO ’t Strand moet de huidige locatie aan de Aamsestraat in 2018 verlaten. Zij willen hun kinderen graag veel binnen- en buitenruimte blijven bieden. Onze club voldoet aan die wens. Onze velden en het gebouw staan overdag leeg en zijn dus beschikbaar. Een Sport BSO past goed bij de maatschappelijke rol die we als club willen vervullen. Voor onze leden ook leuk, want het sport- en spelaanbod van de Sport BSO kan ook door hen gebruikt worden.

We zijn er met de Kikkerkoning dagopvang van overtuigd dat we elkaar kunnen aanvullen. De komende maanden gebruiken we om alle ideeën verder uit te werken en te kijken of een Sport BSO bij HCOB haalbaar is. Als dat zo is leggen we het plan in een algemene ledenvergadering aan jullie voor. Stemt de meerderheid daarmee in dan gaan we zorgen dat de Sport BSO er komt!

Vind je het idee van een Sport BSO ook leuk en wil je hieraan meewerken, of zie je hierdoor ook andere kansen en mogelijkheden voor onze club? Neem dan contact op met Lion Boeijen via [email protected] of 06-14624803. Ook als je bedenkingen hebt of ons iets mee wilt geven waar we aan moeten denken horen we dat graag nu al van je.

Met sportieve groet,

Bestuur HCOB