Mededelingen Technische Commissie 17 Februari

BOOTCAMP MA1

Nieuws afbeelding

Woensdagavond 15 februari jl. is MA1 de uitdaging met zichzelf aan gegaan om te testen hoe het nu echt met de conditie was gesteld. Nadat drie weken geleden het gehele team de zogenaamde Coopertest al met goede resultaten had afgesloten, was het nu tijd voor een ander soort uitdaging: een bootcamp.
 
Onder leiding van Maarten Nieuwenstein van HIT Personal Training werd bij de Rijkerswoerdse plassen een uitdagende training afgewerkt. Een keertje iets heel anders dan een standaard hockeytraining/ conditietraining.
 
Aanvoerster Ty Nijbroek over de bootcamp: "het was flink zweten en we hebben er best wat spierpijn aan overgehouden. Maar het was lekker en de oefeningen waren uitdagend. Bovendien was het erg goed voor de teambuilding. Over drie weken gaan we nog een keertje terug om klaargestoomd te worden voor de tweede seizoenshelft. Het is zeker een aanrader als teamuitje!"
 
Ook wij als trainers waren erg tevreden. Maarten, dank voor de goede begeleiding en de uitdagende training en tot over drie weken.
 
Kees Schippers & Guido van der Maeden, trainers MA1 

Reacties

img

Petronette Castrop

18-2-2017 @ 23:08:49 |Hebben jullie foto's voor Facebook?

Reageer op het nieuws