Bestuursmededelingen 9 Januari

Welkom op de nieuwe website van HCOB!

Nieuws afbeelding

Sinds maandag 9 januari 2017 heeft HCOB een nieuwe website! Deze past bij het eigentijdse imago van onze nog jonge club. Bovendien is de site overzichtelijker, waardoor informatie beter vindbaar is. 

Eigentijdse website
De oude website dateerde nog uit de begintijd van de club en was dus al meer dan tien jaar oud. Informatie was moeilijk vindbaar, de structuur van de site verwarrend en de rubrieken talrijk. Dat had overigens een reden. De prioriteiten van HCOB lagen de afgelopen jaren bij nieuwe velden en een nieuw clubhuis. Pas toen die gerealiseerd waren, kwam er ruimte om over een nieuwe website na te denken. De wens was een eigentijdse site te ontwikkelen, passend bij de club. En dat is gelukt! 

Minder is meer
In de basis is de nieuwe website een zogenaamde one-pager. Hierbij kun je vrijwel de hele website doornemen door naar beneden te scrollen. Per rubriek vind je een onderverdeling in thema's. De rubrieken staan overigens ook bovenaan de homepage, zodat je er ook met een druk op de knop naartoe kunt. Bij het ontwerpen van de nieuwe overzichtelijke website is de kunst van het weglaten toegepast. Veel items die voorheen op onze site stonden, bleken overbodig en zijn niet meer op onze nieuwe site terug te vinden.

Filmpjes en foto's
De nieuwe site bevat veel foto's en bewegende beelden. Zo zijn er speciaal filmpjes gemaakt met een drone. Deze geven een mooi overzicht van ons sportcomplex; het clubhuis en de velden. Niet in de laatste plaats dragen ze bij aan een dynamische en aantrekkelijke website.

Kijk vooral eens rond. We hopen dat je als bezoeker van de site net zo enthousiast bent als wij zijn!