Mededelingen van de sponsorcommissie 15 Mei

Rabobank zoekt ballenkinderen voor het Rabo EK Hockey

Nieuws afbeelding

Tijdens het Rabo EK hockey worden in negen dagen veertig wedstrijden gespeeld. Bij al die duels zijn ballenkinderen nodig om het spel zo vlug mogelijk te kunnen voortzetten als de bal over de zij- of achterlijn is gegaan. Een belangrijke taak die snel en nauwkeurig moet worden uitgevoerd, want topspelers eisen niet alleen veel van zichzelf, ook van hun omgeving.

Rabobank gaat daarom deze maand in heel Nederland op zoek naar de beste ballenkinderen voor de wedstrijden van de Nederlandse teams tijdens het EK. Op vier plaatsen in Nederland worden clinics georganiseerd. Tijdens de clinics worden de ballenkinderen geselecteerd, waarbij het niet zozeer gaat om hockeyniveau, maar meer om enthousiasme, sportiviteit en plezier.
Het is voor het eerst dat op deze wijze ballenkinderen worden gezocht.

De locaties en tijdstippen van de clinics zijn*:

20 mei, MHC Zoetermeer, 17.00 - 19.00 uur;
21 mei, ZMHC Zwolle, 12.00 - 14.00 uur;
22 mei, HC Den Bosch, 17.00 - 19.00 uur;
27 mei, Gooische HC (Bussum), 17.00 - 19.00 uur.
 
* Data en tijden zijn onder voorbehoud, kijk voor definitieve data op www.rabosport.nl
 
Aan deze clinics kunnen kinderen gratis deelnemen, per clinic worden ongeveer 20 kinderen geselecteerd. De leeftijd is van 12 tot en met 16 jaar (B- en C-jeugd). Bij de inschrijving geldt vol = vol! Kinderen kunnen zich aanmelden via www.rabosport.nl/ballenkinderen. Hierop is ook alle info te vinden.
 
Het Rabo Eurohockey Nations Championship 2009 vindt van 22 tot en met 30 augustus plaats in het Wagener Stadion in Amstelveen.

Ook lijkt het ons geweldig om samen met u op zaterdag 22 augustus een bezoek te brengen aan het EK Hockey in Amsterdam.

Om dit mogelijk te maken, willen wij op korte termijn inventariseren wie hier belangstelling voor heeft. Hierna wordt gekeken of het vervoer, middels een bus door  de club geregeld kan worden tegen een kleine vergoeding. De kosten voor een dagticket bedragen € 20,-. Het evenement is minder geschikt voor jonge kinderen. Vanaf de leeftijd van 10 jaar kunnen wij voor begeleiding zorgen.
Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws