Mededelingen van de sponsorcommissie 30 Mei

Wie is jouw uitblinker bij HCOB?

Nieuws afbeelding Rabobank Oost Betuwe is verbonden aan de hockeyvereniging HCOB. De Rabobank gelooft in de kracht en het belang van sportverenigingen. Ze stimuleren persoonlijke groei en een betere gezondheid. Bovendien zijn ze een economische motor van lokale gemeenschappen. Feitelijk wordt iedereen er beter van. 


Daarom is de Rabobank als grootste lokale sponsor van Nederland verbonden aan een groot aantal sportverenigingen, zo ook aan HCOB. Elke vereniging drijft op de inzet van mensen die zich met hart en ziel, meestal als vrijwilliger, inzetten voor hun club. Zij zijn de 'uitblinkers' die het verschil maken voor iedere sporter en enorm belangrijk voor de club en de sport. De nieuwe sponsorcampagne ‘Het aandeel van..’ zet de uitblinker van de hockeyclub in het zonnetje. Rabobank roept alle Nederlanders op om hun persoonlijke uitblinker te bedanken. Dat kan via de website www.hetaandeelvan.nl

Veel Olympische sporters hebben dit al gedaan. Zij maakten een eerbetoon aan de mensen zonder wie zij nooit zo ver waren gekomen. Lees de verhalen en bekijk de filmpjes over de uitblinkers van hockeyster Ellen Hoog en wielrenster Marianne Vos. Ook zij begonnen bij de vereniging in hun eigen stad of dorp. Die vereniging vormt de basis voor iedere sporter. Doe je mee? Zet je eigen uitblinker in het zonnetje – één van de drijvende krachten achter HCOB. Iemand die sporters boven zichzelf uit laat stijgen. Zoals we ook deze zomer weer kunnen zien tijdens de Olympische Spelen. Ga naar www.hetaandeelvan.nl en bedank jouw eigen uitblinker.