Bestuursmededelingen 3 Oktober

Aankondiging en uitnodiging bijzondere Algemene Ledenvergadering op 17 oktober 2015

Op zaterdag 17 oktober vindt om 16.30 uur na het Rabobank familietoernooi en de opening van het clubhuis een korte bijzondere Algemene Ledenvergadering plaats, waarvoor we alle leden van harte uitnodigen.

Jeroen Joon en Peter van Kempen, respectievelijk voorzitter en penningmeester van HCOB hebben aangekondigd het stokje over te gaan dragen. Op de agenda van deze ALV staat de voordracht van twee nieuwe bestuursleden.  Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we zowel een kandidaat voorzitter als een kandidaat penningmeester kunnen voordragen in de komende ALV.

Kandidaat voor de functie van voorzitter is Robert Jan Kwaak.
Kandidaat voor de functie van penningmeester is Noach van Beusekom
Wij denken in de personen van Robert Jan en Noach zeer geschikte kandidaten te hebben gevonden!

Robert Jan Kwaak:
"Na een jeugd die in het teken stond van heel fanatiek hockeyen en een studententijd waar vooral de borrel na de wedstrijd heel belangrijk was, stond mijn hockeyleven even stil totdat mijn dochter ging hockeyen. Ik werd gegrepen door de gezellige sfeer bij HCOB en mijn hockeybloed ging weer stromen. Met veel genoegen draag ik dan ook mijn steentje bij aan het reilen en zeilen van de club. Als coach en als trainer en in de toekomst als beoogd lid van het bestuur van HCOB. Voor iemand die altijd met heel veel plezier heeft gehockeyd, geeft het veel voldoening om bij te kunnen dragen aan het plezier dat anderen nu aan het spelletje beleven. Natuurlijk ben ikzelf ook weer gaan hockeyen (bij de vrijdagtrimmers)".

Ik woon samen met Brenda en we hebben drie kinderen. In het dagelijkse leven ben ik advocaat waarbij ik, als onderdeel van een sponsorcontract met de KNHB de nodige clubs van juridische bijstand heb voorzien. Die kennis komt mij nu dan weer mooi van pas."

 Noach van Beusekom:
"Ik ben Noach van Beusekom (46), getrouwd met Marja en vader van Nathan, Thymen en Amber. Naast het coachen/trainen bij het team van mijn dochter train ik zelf bij de vrijdag-trimmers.  In het dagelijks leven begeleid ik pensioenspecialisten, verzekeraars, accountants en fiscalisten (Pensioendesk Nederland)

De bouw van het clubhuis heeft een grote financiĆ«le impact op de vereniging. We zijn inmiddels een volwassen vereniging met grote verantwoordelijkheden. Mijn uitdaging als bestuurslid-penningmeester is om HCOB financieel gezond te houden. Zoals ik dat nu kan beoordelen is de basis goed. En dat moeten we zo houden".

Tijdens de bijzondere Algemene Ledenvergadering op 17 oktober a.s. zullen Robert Jan en Noach zich nader voorstellen en worden de leden gevraagd in te stemmen met de benoemingen.

Graag tot 17 oktober!

Het bestuur van HCOB