Mededelingen van de Accommodatiecie 26 September

Het is weer klusweer bij HCOB!

Nieuws afbeelding

Hopelijk zie je de vorderingen die we maken als klussers in het clubhuis. Maar we zijn er nog lang niet: er moet nog veel gebeuren. Helaas zien we de laatste weekenden geen klussers die zich melden.... De kluslijst wordt dus langer en langer... Er staan klusjes op de lijst voor minder ervaren klussers en ervaren klussers. Klik op de bijlage voor de hele kluslijst. We willen natuurlijk graag dat alles zoveel mogelijk af is op 17 oktober...

Voor huisvlijten, kleine en grote klussers is nog genoeg te doen: zo moeten er nog kussens gemaakt worden voor de loungehoek, moet een kleedkamers nog schoongemaakt, zijn er heel veel kleine en wat grotere verfklusjes en zoeken we nog klussers om kasten te maken. Ook hebben we een 'verlanglijstje' met spullen voor ons clubhuis waar we geen budget voor hebben: een groot TV scherm, terrasverlichting, lampen voor de eerste verdieping. Het verlanglijstje vind je onder op de kluslijst.

Er kan ieder weekend op zaterdag tussen 8.00 en 17.00 uur geklust worden en op zondagen vanaf 10.00 uur. Meld je wel van tevoren bij Mariel de Vries (06 1221 3330) of Jeroen Joon, anders is er niemand om je te begeleiden.

Wil je liever een andere dag komen helpen, laat het ons weten en we proberen ervoor te zorgen dat je terecht kan, alle beetjes helpen!

Bijlage