Nieuwbouw 24 Augustus

Clubhuis bijna klaar... eerst nog even de handen uit de mouwen!

Nieuws afbeelding Beste hockeyvrienden en - vriendinnen, 


Hopelijk hebben jullie genoten van een mooie zomer en een fijne vakantie en hebben jullie weer zin in het nieuwe seizoen. Dit keer vanuit ons nieuwe clubhuis! 

Afgelopen zomer hebben we lang niet allemaal relaxed bij de camping in een stoeltje gezeten: er is hard gewerkt op De Pas! Door zowel de aannemers als vrijwilligers is er veel werk verzet, maar er moet ook nog heel veel gebeuren. Dat kan betekenen dat het de komende tijd nog behelpen is omdat we eenvoudigweg nog niet alles klaar hebben. We hopen dat jullie daar begrip voor hebben. Wat we ook hopen is dat jullie massaal komen helpen met klussen! 

Er is nog een hoop te doen! In de bijlage vind je de kluslijst, deze wordt regelmatig bijgewerkt. Als je wilt helpen bij een klus of een klus kan coƶrdineren, stuur dan je aanbod voor hulp aan [email protected] Er staan simpele klussen op, maar ook klussen voor de gevorderde handige handen.... Voor aanstaande vrijdag (28 augustus), zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus staan de deuren van het nieuwe clubhuis wagenwijd open voor extra klussers! Wel graag vooraf aanmelden via [email protected]

Heb je geen tijd of zin om te klussen? Je kunt ook nog op een andere manier helpen: je kunt vierkante meters zeil (12 euro per m2) sponsoren voor de eerste verdieping of voor metrotegels (13 euro per m2) in de keuken. En we zoeken nog een (betere) 2e hands magnetron en stofzuiger. Heb je nog een ander idee of aanbod? Kom maar op!

Voor klussers is er al koffie en een koel drankje beschikbaar... we kennen onze prioriteiten :)

Vragen? Stel ze via mail: [email protected] of bel met 06-12213330

Groet en hopelijk tot heel gauw!

Namens het bestuur en het bouwteam van HCOB,
Mariƫl de Vries

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws