Nieuwbouw 21 April

Klussers gezocht voor nieuw Clubhuis

Klussers gezocht voor clubhuis!!!
Zoals jullie allemaal kunnen zien, vordert de bouw van het nieuwe clubhuis gestaag. Het dak zit er op en de kozijnen worden nu geplaatst. Binnenkort gaan we beginnen aan de afbouw van de binnenzijde en het installatiewerk. De planning is erop gericht om dat allemaal nog voor de zomer af te ronden. 

De afwerking en de inrichting van het nieuwe clubhuis wordt voor een belangrijk deel opgepakt door de leden zelf. Een aantal leden en teams hebben zich gemeld om een klus op te pakken. Maar daarmee zijn we er nog niet. Er zijn nog diverse klussen te vergeven, zoals het naaien van bekleding voor de meubels en het inrichten van het nieuwe materiaalhok. Ook zijn handige handjes altijd welkom op de klusdagen die gaan komen. Op de HCOB-site (aan de rechter zijde!!) staat een rubriek nieuwbouw. Daar vind je de klussenlijst en het aanmeldformulier. 

Will jij je handen uit de mouwen steken voor HCOB en zorgen dat we het nieuwe seizoen kunnen starten vanuit het nieuwe clubhuis. Meldt je dan aan via het formulier op de website. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met het bouwteam via Antoin Buiting (06-55121389).