Bestuursmededelingen 29 Maart

Obligatielening HCOB en ALV 13 april 2015

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders,

Zoals jullie hebben gezien is de bouw van ons nieuwe clubhuis in volle gang en dit verloopt voorspoedig. Echter, buiten de hypotheek die we opnemen en de eigen middelen hebben we nog een bedrag nodig om binnen- en buiteninrichting af te maken. Het gaat in totaal om €90.000!

Obligatielening

HCOB is financieel gezond en de liquiditeit ziet er de komende jaren ook goed uit. MAAR, we moeten NU de investeringen doen! Het is dus een tijdelijk probleem, waarvoor we met de obligatielening een goede oplossing hebben gevonden. Deelnemers krijgen 2% rente en dat is meer dan de standaard lopende spaarrekeningen. Afgelopen twee weken hebben we bij een aantal HCOB-ers gevraagd of de obligatielening interessant is. En met succes: al €75.500 binnen aan toezeggingen, waarvan €30.000 door het bestuur zelf. Nog €14.500 te gaan!

DOET U OOK MEE? Leuk voor de betrokkenheid bij HCOB en financieel interessant! Obligaties zijn ook te schenken aan uw kinderen.

Zie voor meer informatie:

Deze informatie staat ook in de email die wij hierover aan u gestuurd hebben. Ook staat er een aantal data in opgenomen waarbij u nader ge├»nformeerd kan worden. Schrijf daarvoor een mail aan [email protected]

ALV 13 april 2015

Voor het aangaan van een lening hebben we toestemming van de leden nodig. Daarom nodigen wij jullie uit voor een extra Algemene Ledenvergadering van HCOB op maandag 13 april 2015 om 20.00 uur in het clubhuis van HCOB.

Tijdens deze extra ALV is het enige agendapunt het voorstel m.b.t. de obligatielening.

Hopelijk tot 13 april!

Met sportieve groet, namens bestuur HCOB,

Jeroen Joon

Voorzitter