Woord van de Voorzitter 11 Maart

Woord van de Voorzitter

Beste HCOB-ers,

Afgelopen zaterdag was het genieten geblazen. Zowel op onze eigen velden als bij de uitwedstrijden. Zelf heb ik drie wedstrijden volledig kunnen volgen. Het begon vroeg die ochtend met de jD8-1 uit tegen Boxmeer. Kwart voor acht vertrek bij een temperatuur van nul graden en een koude wind. De jongens speelden zeer gedreven en hebben veel geleerd. Zo kregen we een aantal strafcorners te verwerken wat voor het eerst was. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd verloren maar toch ook veel gewonnen!

Na de limonade en het gezellig nakletsen van de beide teams rondom een grote tafel snel terug naar HCOB gereden.  Daar speelden diverse teams onder een heerlijk doorgebroken zonnetje. Bij allen heb ik wel even gekeken, maar de jE1-1 geheel gevolgd. Zij speelden tegen Grave. Het was heel spannend, er werd goed overgespeeld, hard gewerkt en uiteindelijk een mooie overwinning gehaald. Gefeliciteerd jongens!

De derde wedstrijd vond ik de spannendste die dag. Dat waren de mB1 die thuis tegen Westerduiven speelden. Een "zware" tegenstander aangezien de meesten van hen al jaren hockeyen. Wat hebben onze meiden geknokt! De achterhoede met een fantastische keepster stond als een huis. Het lukte de middenlinie en de voorhoede om de tweede helft zelfs een aantal keer gevaarlijk de cirkel van de tegenstanders in te gaan. Bravo dames en het beperkte verlies kunnen jullie als een overwinning zien!

Zo zal ieder wel zijn of haar mooie herinneringen aan de eerste competitiedag overgehouden hebben. Schrijf hierover op onze website en in Mijn HCOB en stuur leuke foto's op naar [email protected].