Nieuwbouw 25 Februari

Update nieuwbouw clubhuis - 4

Nieuws afbeelding Het is alweer even geleden dat de laatste update over de nieuwbouw van ons clubhuis verscheen. Hoog tijd dus om bij te praten over de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen.

4 Maart: Actieavond nieuwbouw clubhuis

Om leden, ouders, sponsoren en alle andere betrokkenen van HCOB een beeld te geven van de beoogde inrichting van het nieuwe clubhuis, is een kort filmpje met "streefbeelden” gemaakt (zie http://youtu.be/Mb-Zpg4MlNQ). 
Maar om zo’n sfeervolle inrichting te kunnen realiseren, is hulp en geld nodig. Daarom vindt er op woensdag 4 maart a.s. een informatieavond plaats over de nieuwbouw van het clubhuis. Hier komt de stand van zaken van de bouw aan bod en is er een brainstorm over ledenacties om geld in te zamelen voor de inrichting. Tijdens de avond is er ook aandacht voor een klussenlijst. HCOB zoekt namelijk handige leden en teams die een klus voor hun rekening willen nemen. 

Dus heb je zin en tijd om iets bij te dragen aan HCOB? Kom dan naar de actieavond op woensdag 4 maart!! Aanvang: 20.00 uur. Locatie: Rabobank, Industrieweg Oost 16 in Elst. Aanmelden kan via [email protected].

Lukt het je niet om aanwezig te zijn, maar heb je wel ideeën om geld in te zamelen? Of ben je verdraaid handig op klusgebied? Laat dit dan aan ons weten via bovengenoemd e-mailadres.

Kleine vertraging bouw clubhuis door wateroverlast
Sinds de laatste nieuwsbrief heeft de bouw een tijdje stil gelegen vanwege overtollig water in de kruipruimte. Hierdoor was het onmogelijk om de riolering aan te leggen en de fundering op te metselen. Inmiddels is dit wel gebeurd, waardoor de vloeren van de begane grond gelegd kunnen worden. Komende weken zal er op de bouwplaats meer activiteit zichtbaar en merkbaar zijn. De bouw gaat nu ook echt de hoogte in met de spanten, waardoor de definitieve vorm van het clubhuis zichtbaar wordt. De planning richting de opening van het nieuwe clubhuis is nog niet in gevaar. Het streven is het nieuwe seizoen te starten in het nieuwe clubhuis. 

Voorbereiding afbouw en inrichting in volle gang
Achter de schermen is door diverse clubleden hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de afbouw en de inrichting van het clubhuis. Zodra het gebouw casco opgeleverd wordt, moet er binnen van alles gebeuren. Samen met sponsoren wordt gewerkt aan een (financieel) verantwoorde en duurzame inrichting van het clubhuis. Er worden keuzes gemaakt over vloeren, kleedkamers, kantine en keuken, beveiliging, verwarming en verlichting. Kortom, er is genoeg voor te bereiden en zo stap voor stap te werken naar de opening.

Wijnproeven voor nieuwe clubhuis
Op 20 maart vindt er een heuse wijnproeverij plaats bij wijnhandel Halve Morgen voor alle trimleden van HCOB. Zij gaan een "reis door de wereld” maken en proeven daarbij de lekkerste wijnen. Het doel van de avond is geld inzamelen voor de inrichting van het nieuwe clubhuis. Daarnaast kiezen de deelnemende trimmers de nieuwe wijnen voor de club. Ben je trimlid van HCOB en wil je meeproeven? Meld je dan snel aan via [email protected] want de inschrijvingen lopen voorspoedig en vol is vol!