Nieuwbouw 17 December

Update nieuwbouw clubhuis - 2

De basis is gelegd
Het is inmiddels twee weken geleden dat de eerste paal de grond in ging voor de bouw van het nieuwe HCOB-clubhuis. Ondertussen is er het nodige gebeurd. Zo hebben er graafwerkzaamheden plaatsgevonden, voorbereidingen voor de riolering en is de fundering gestort. En dat ondanks het slechte weer! Het is inmiddels een grote modderpoel op het HCOB-terrein en dat zorgt voor een glad wegdek. Kijk dus extra goed uit bij het betreden van het terrein! 

Benieuwd naar een compilatie van de eerste bouwperiode? Kijk dan op http://youtu.be/LmN2M-67oAM

Achter de schermen is hard gewerkt om de afbouw van het gebouw voor te bereiden. Als de winter een beetje meewerkt, start in maart de afbouw van de binnenruimtes, zoals kantine, kleedruimtes, etc. 


Sfeervolle inrichting
Van de kantine en de bar zijn sfeerbeelden gemaakt. HCOB-lid Medie Janssen, van Medie Interieurarchitectuur, heeft hiervoor gezorgd. Hieronder staat een animatie die een goede indruk geeft van hoe het er straks uit kan komen te zien. Het is dus geen exacte weergave van het eindresultaat. Het wordt hoe dan ook een prachtig sfeervol clubhuis waar het prettig toeven is! 
Oliebollenactie voor clubhuis in volle gang
De oliebollenactie van HCOB is in volle gang. Leden van de club verkopen oliebollen aan vrienden en buren. Inmiddels komen de bestellingen binnen.  
Van elke zak verkochte oliebollen komt een deel van de opbrengst ten goede aan de inrichting van het nieuwe clubhuis.


Social media
HCOB is weer actief op Twitter en Facebook! Ook via die kanalen zijn de ontwikkelingen rond de nieuwbouw te volgen. Helaas zijn er momenteel wel problemen met onze Facebook-pagina. We hopen dat deze snel zijn verholpen. 
Facebook: HCOB Elst
Twitter: @HCOB_Elst 

Fijne feestdagen en alvast een prachtige start van het nieuwe jaar gewenst! 
Op 7 januari volgt de volgende update over de nieuwbouw.