Mededelingen van de Accommodatiecie 9 Maart

Bereikbaarheid HCOB bezoekende teams

Geachte gast,

 

U komt met uw team in de komende maanden op bezoek bij Hockeyclub Overbetuwe (HCOB). Wij zijn een jonge vereniging (opgericht in 2007) en nemen met ingang van maart 2009 voor het eerst deel aan de competitie. Wij beschikken over twee zand-kunstgrasvelden op sportpark de Pas in Elst. Onderstaand treft u de routebeschrijving naar Sportpark de Pas aan.

 

Vanaf A15: Afslag Oosterhout Elst (afslag 38) en richting Elst rijden (Rijksweg Zuid).

Over spoorbaan, na 500 m rotonde rechtdoor (eerste afslag voor auto's). Na rotonde eerste afslag rechts (Groenestraat). Volg de bordjes Sportcomplex De Pas. Direct na binnenkomst op sportcomplex rechts parkeren.

 

Vanaf Arnhem: Richting Nijmegen rijden over Rijksweg Noord. Gaat over in Rijksweg Zuid en blijven volgen. Na Esso pompstation stoplichten rechtdoor. Eerst afslag links (Groenestraat).  Volg de bordjes Sportcomplex De Pas. Direct na binnenkomst op sportcomplex rechts parkeren.

 

   Navigatie: Groenestraat 47, Elst

 

Aangezien nog niet alle voorzieningen aangelegd zijn vragen wij uw aandacht voor het volgende.

 

Ons terrein is momenteel toegankelijk via het terrein van SV Spero. Vanaf de ingang van Spero is met gele borden “HCOB” onze locatie aangegeven.

Voor HCOB is een tijdelijk parkeerterrein aangelegd, aan het begin van de toegangsweg naar het sportpark. Dit terrein is eveneens aangegeven met een geel bord “Parkeren HCOB”. Wij verzoeken u van dit terrein gebruik te maken. Vanaf dit terrein dient u echter rekening te houden met een wandeling van 10 á 15 minuten. Wij adviseren u hiermee rekening te houden in uw vertrektijd.

Op bijgaand kaartje is de route van het parkeerterrein naar de hockeyvelden aangegeven.

 

De gemeente Overbetuwe is volop aan het werk met bestemmingsplan en voorbereidingen voor onze definitieve ontsluiting en parkeerplaatsen. Wij verwachten dat deze in de loop van 2009 worden aangelegd. Tot die tijd vragen wij u om uw begrip en medewerking.

 

Wij wensen u veel hockeyplezier bij uw bezoek aan HCOB!

 

Met vriendelijke groet,

 

Accommodatiecommissie HCOB

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws