Oliebollenactie 28 November

Informatie over Oliebollenactie

Informatie voor de verkopers 

Tot en met 23 december kunnen (jeugd)leden oliebollen verkopen via de verkoopformulieren. Hieronder staat waar en hoe je de formulieren kunt inleveren. Op 30 december kun je jouw bestellingen ophalen bij een van de afhaalpunten, waarna je de oliebollen kunt bezorgen.

Gebruik uitsluitend de verkoopformulieren en kaarten zoals je die van HCOB hebt gekregen. Je kan extra formulieren downloaden via deze link. Of  stuur een mail met je naam, team, woonplaats en telefoonnummer naar [email protected]

De oliebollen kosten 7,00 EURO per 10 stuks. Per zak gaat  ongeveer 2,50 Euro naar het clubhuis.

De drie beste verkopers die het meeste geld verdienen voor HCOB, ontvangen een cadeaubon van Snelders Sport van 50, 30 of 20 euro. 

Het is dus de moeite waard om je best te doen!

Stuur voor dat je begint een mail naar [email protected] Dan weten we dat je bezig bent en kunnen we je helpen. Je ontvangt dan per mail extra uitleg, formulieren en kaarten die je zelf kunt uitprinten en uitknippen.

Als je vragen hebt dan kun je altijd mailen naar [email protected]. Je kan ook bellen met Antoin Buiting via 06-55 121 389 (co√∂rdinatie oliebollenactie HCOB).

Heel erg bedankt voor je hulp en veel succes!

 

 • Klik hier voor extra informatie voor verkopers
 • Klik hier voor extra formulieren
 • Klik hier voor extra verkoopkaarten

 

************************


Lees voor dat je begint met verkopen de volgende regels en tips.

Verkoop

 1. De oliebollen worden zoveel mogelijk verkocht door middel van voorinschrijving via het verkoopformulier van HCOB. Neem dus zelf een pen mee om het formulier te invullen. 
 2. Extra verkoop (zonder voorinschrijving) kan alleen als genoeg oliebollen zijn en er direct wordt betaald en kan alleen op 30 december.
 3. Oliebollen worden alleen per zak van 10 stuks verkocht.
 4. Betaling van de oliebollen gebeurt direct bij de bestelling en kan alleen contant. Tip: Zorg dat je altijd wat wisselgeld bij je hebt, zodat je mensen terug kan betalen als ze niet gepast hebben.
 5. Nadat je het geld hebt gekregen krijgt de koper een verkoopkaart met daarop de bestelling, de naam van de verkoper en informatie over de actie.
 6. Een verkopend (jeugd)lid van HCOB moet zich op verzoek van de koper kunnen legitimeren. Neem dus altijd iets mee waarmee je kan laten zien wie je bent.
 7. Tip: Trek zo mogelijk een sweater of trainingsjas met een logo HCOB aan, zodat de mensen kunnen zien dat je van HCOB bent. Vertel er altijd bij dat het een oliebollenactie van HCOB is en dat geld bestemd is voor het nieuwe clubhuis. Blijf altijd netje en beleefd. Je bent als verkoper het visitekaartje van de club!
 8. De ingevulde formulieren moeten voor 24 december worden ingeleverd. Dit kan in het clubhuis of bij de oliebollenkraam op het Europaplein in Elst (bij de Jumbo). Je kunt ook een duidelijk leesbare foto of scan mailen naar [email protected] Van formulieren die later worden ontvangen is niet zeker of we de oliebollen kunnen leveren.
 9. Na ontvangst van het formulier ontvang je een mail van HCOB waarin staat hoeveel je hebt verkocht en waar, wanneer en hoe laat je de oliebollen kunt ophalen.
 10. Het geld bewaar je tot 30 december, de dag dat je de oliebollen komt ophalen bij een afhaalpunt. Dan betaal je het geld aan HCOB en krijg je de oliebollen mee om te bezorgen.

Levering:

 1. De oliebollen worden vers gebakken en geleverd door de professionele oliebollenbakker Bon Appetit (kraam bij Europaplein en voor gemeentehuis).
 2. De oliebollen worden op dinsdag 30 december uitgeleverd vanaf HCOB. Een groep vrijwilligers zorgt voor de verpakking van de oliebollen en bezorgt de oliebollen op afhaalpunten in Elst, Zetten en Heteren. De exacte adressen van de afhaalpunten worden later bekend gemaakt.
 3. Vanaf 11:00 uur kun je de oliebollen afhalen bij de afhaalpunten. Je betaald dan gelijk het bedrag dat je hebt ontvangen en krijgt de oliebollen mee om te bezorgen.
 4. Breng de oliebollen direct naar de koper. Dan zijn de oliebollen nog vers en lekker. Bedank de koper voor hun bijdrage aan HCOB en wens ze een goede jaarwisseling. 

Succes!!!