Nieuwbouw 28 November

HCOB start oliebollenactie voor inrichting nieuwe clubhuis!!

Nieuws afbeelding Van 29 november tot en met 23 december houdt HCOB een oliebollenactie om extra geld in te zamelen voor het nieuwe clubhuis. De (jeugd)leden van de club verkopen in die periode oliebollen binnen de Overbetuwse dorpen. Op 30 en/of 31 december bezorgen zij de oliebollen bij de kopers thuis. Een zak bevat 10 olie- of krentenbollen en kost 7 Euro. Per verkochte zak gaat ongeveer 2,50 Euro naar het nieuwe clubhuis.

Diverse acties om geld in te zamelen

Begin december start de bouw van het nieuwe clubhuis voor HCOB. De financiering voor het gebouw is helemaal rond en dankzij de sponsoren geldt dat grotendeels ook voor de inrichting en de aankleding. Om onze leden en sportieve gasten goed te kunnen ontvangen, is er behoefte aan extra geld voor de inrichting van het clubgebouw. Daarom worden verschillende acties opgestart om extra geld in te zamelen voor de inrichting van het clubhuis. De oliebollenactie is een initiatief van de meiden en ouders van MD3.

Ben je lid van HCOB en wil je ook oliebollen verkopen? Ga dan naar de HCOB-website of klik hier voor meer informatie en de formulieren voor de oliebollenactie.