Mededelingen van de Accommodatiecie 27 Oktober

coördinator nieuwbouw clubhuis HCOB gezocht

Nieuws afbeelding Binnenkort starten we met de nieuwbouw van ons clubhuis. We zoeken nog een coördinator die alle vrijwillige inzet op een goede manier bij elkaar brengt. Interesse? Lees verder!

Inmiddels zijn er al veel vrijwilligers druk met de voorbereidingen voor het nieuwe clubhuis. De tekeningen liggen er, de bouwvergunning is er, de financiering is nagenoeg rond en er zijn een paar supersponsoren die ons graag willen helpen. Er is een inrichtingscommissie druk in de weer, de bouwcommissie denkt mee over de bouwkundige keuzes die we moeten maken, het bestuur neemt tussentijds de nodige besluiten, de sponsorcommissie zoekt nog verder naar sponsoren die ons willen helpen en er is een kersverse communicatiecommissie die er voor kan zorgen dat rondom het project alles goed gecommuniceerd gaat worden.

Kortom: de bouwstenen zijn er, het cement is er, maar we zoeken nog een metselaar!

We zijn bijna klaar om opdracht te geven en dan gaat het best hard, in zes weken tijd kan de ruwbouw er al staan, en dan zijn wij aan de beurt om er echt iets van te gaan maken met z’n allen!  We verwachten dat het clubhuis klaar zal zijn voor de zomer. Om dat alles in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar iemand die goed kan plannen, enthousiasmeren, structureren, organiseren, delegeren, oplossingsgericht is en last but nog least overzicht kan houden en alle losse eindjes aan elkaar knoopt: kortom: wie wil coördinator worden? Echt bouwtechnische kennis heb je niet nodig, daar hebben we onze bouwcommissie en onze Hans (de man met de gouden handen van HCOB) voor, maar dus wel organisatietalent.

We verwachten dat deze rol je ongeveer 5 uur per week zal kosten en in en bepaalde perioden ongeveer 10 uur per week tot het clubhuis klaar is.

Ben jij onze man of vrouw? Bel dan met Mariël de Vries: 06 1221 3330 of Jeroen Joon: 06 5349 8252.