Bestuursmededelingen 27 Oktober

Schrijf je nu in voor schaatslessen tijdens het Winterfestijn!

Nieuws afbeelding

Beste hockeyers,

Mochten jullie tijdens de kerstvakantie de hockey(les) missen en nog energie over hebben, dan kun je in Elst leren schaatsen!

Voor de 8e keer Winterfestijn in Elst. Dit jaar voor de vijfde keer: echt leren schaatsen midden op het dorpsplein voor de kerst. 2 dagen lang op de ijsbaan. 2 uur les.

Tijdens deze lessen is de ijsbaan exclusief beschikbaar voor de kinderen die les hebben.

In twee dagen kunnen de kinderen van vrij aardig tot zeer goed schaatsen.Kinderen krijgen les op de verhuurschaatsen (ze mogen deze ook zelf meenemen, maar geen noren) De lessen zijn voor kinderen tot ongeveer 11 jaar. (lagere school). Als ze groter zijn is de baan namelijk al snel te klein.

Met plezier zorgen het Winterfestijn en Duosport ervoor dat je straks beslagen ten ijs kunt! Twee dagen lang schaatsles, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar.  De tweedaagse cursus is op 13 en 14 december of op 20 en 21 december van 09.00 tot 11.00 uur. 2 uur les met ná 1 uur een kleine pauze van een kwartier.

Prijs € 39,00 Inclusief:

- deskundige instructeur
- schaatsen
- entree ijsbaan

Voor meer informatie [email protected]

Inschrijvingen voor de schaatslessen van Winterfestijn worden verzorgd door Duosport. Ga naar www.winterfestijnoverbetuwe.nl en schrijf je in via de link ‘schaatslessen'.
Reserveer snel want vol = vol !

Hockeyclub Overbetuwe

De Stichting Winterfestijn Overbetuwe wil ieder jaar één of meerdere activiteiten in de winterperiode neerzetten om goede doelen in Overbetuwe te ondersteunen. Zij wil daarbij de leefbaarheid van de samenleving verhogen. Dit doet de stichting door het tot stand brengen van samenwerking en verbindingen op diverse terreinen. HCOB ondersteunt dit initiatief van harte