Mededelingen van de Accommodatiecie 23 September

HCOB vinden: zet uw navigatie uit!

Beste gasten van HCOB,

Als u nog niet bij HCOB bent geweest, dan is het van belang even verder te lezen:
Het adres van HCOB is namelijk gewijzigd en ook is er een nieuwe rondweg (Olympiasingel) aangelegd. Is uw navigatiesysteem wat ouder, dan zult u ons niet meer kunnen vinden. Ons oude adres was Groenestraat ons nieuwe adres is De Pas 2 in Elst.

U kunt als u vanaf het westen (A15) naar Elst rijdt het beste Rijksweg Zuid ingeven op uw navigatie. Als u vanaf de snelweg op de Rijksweg Zuid komt, gaat u bij de eerste rotonde naar rechts en dan weer rechts en direct nog een keer rechts. U rijdt dan om de voetbalvelden heen naar onze hockeyvelden. 

U kunt als u vanaf Arnhem of Nijmegen centrum naar Elst rijdt (A325) het beste de Aamsestraat in Elst ingeven in uw navigatie. Als u op de Aamsestraat rijdt, dan moet u bij de rotonde met op de hoek de Gamma (nee nog geen sponsor van ons), naar links, vervolgens bij de eerste rotonde rechts. U steekt  het spoor over (viaduct) en gaat na het viaduct bij de sportvelden naar links en meteen weer rechts. U rijdt dan om de voetbalvelden heen naar onze hockeyvelden.

Graag tot ziens bij HCOB!