Vacatures 18 September

Gezocht gastvrouwen en gastheren op zaterdagochtend of -middag

Nieuws afbeelding Ilse Sertons en Pam de Vries bemensen op dit moment de wedstrijdtafel als gastvrouw en ze zijn naarstig op zoek naar versterking! Ilse en Pam kunnen niet altijd, waardoor op dit moment een warm welkom van onze gasten vaak ontbreekt. Zeker met drie velden is dat heel jammer en doet het geen recht aan de fijne sfeer bij HCOB.


Dus: lijkt het je leuk om een zaterdagochtend of een zaterdagmiddag alle bezoekende teams te ontvangen en ze wegwijs te maken? Meld je dan aan! Jeugdleden vanaf 14 jaar en volwassenen of ouders zijn welkom, jeugdleden hebben recht op een vrijwilligersvergoeding. Heb je vragen over wat je moet doen? Stel gerust je vragen aan Pam of Ilse op zaterdag of mail naar Mariel de Vries: [email protected]

Ook zijn we nog steeds op zoek naar mensen die door de week 's avonds bardiensten willen draaien. Op dit moment doen de teams het bij gebrek aan barmensen zelf, maar dat is niet altijd goed voor onze clubkas... We hebben al een paar enthousiaste meiden van (bijna) 16 die graag op zondag bardienst draaien, ik ben nog op zoek naar een volwassene die ze een beetje wil begeleiden, zeker op de drukke moment later op de zondag. Wie wil dat doen?

Vragen over de bar of wedstrijdtafel? Ik hoor 't graag. Stuur een mail aan [email protected]