Mededelingen van de sponsorcommissie 16 April

Paasbrunch bij Volvo dealer Henk Scholten, Arnhem

Nieuws afbeelding Zweden zijn net zo dol op het Paasfeest als wij. Kinderen gaan er als heksjes verkleed langs de deuren om in ruil voor wat snoep, iedereen 'Glad Påsk' (Vrolijk Pasen) te wensen. De verhalen gaan bovendien, dat Zweden, net als wij, op Tweede Paasdag graag naar de Volvo-showroom gaan...

Daarom heten wij u tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom aan de Malburgseveerweg in Arnhem. In een gezellige paassfeer verwennen we u met lekkere broodjes, beleg, koffie, thee, jus d'orange en uiteraard een eitje. En voor de kinderen is er een leuke activiteit!

Geeft u vóór vrijdag 18 april 12.00 uur even aan als u aanschuift en met hoeveel personen? Klik daarvoor op het eitje hieronder (of hier als je het op de app leest: http://tinyurl.com/kjc338y). We verheugen ons op uw komst!

PROFITEER TIJDENS ONZE PAASSHOW OP 18, 19 EN 21 APRIL!

Onze nieuwe en gebruikte voorraad is dan extra aantrekkelijk geprijsd. Onze nieuwe en gebruikte voorraad is dan extra aantrekkelijk geprijsd. Kijk op www.henkscholten.nl voor een voorproefje van ons aantrekkelijke aanbod tegen speciale Paasprijzen!

Graag tot ziens tijdens de paasbrunch op 21 april, of tijdens onze paasshow.

Met vriendelijke groet,
Medewerkers Henk Scholten Volvo

HENK SCHOLTEN B.V.
Malburgseveerweg 10
6833 HK Arnhem

026-3849494
www.henkscholten.nl
[email protected]