Bestuursmededelingen 26 Februari

Bijzondere Algemene Leden Vergadering op 13 maart over derde Veld HCOB

Op 13 maart van 19.00 tot 20.00 uur is er een speciale algemene ledenvergadering in de kantine van HCOB met als onderwerp: derde veld.
 
Op dit moment zijn we druk in gesprek met de gemeente en specialisten van kunstgrasvelden om tot een keuze te komen. De planning is superstrak om voor 1 september het veld of de velden klaar te hebben. Dus het wordt spannend of het allemaal op tijd lukt.
 
Eerder hebben we al aangegeven dat de gemeente een vast bedrag financiert voor een derde veld van 363.000 euro. Daar kunnen we meer mee dan alleen een zandveld aanleggen. Er zijn verschillende opties: we leggen een derde zandveld aan (komt achter het tweede veld) en op de plek van het eerste veld komt een semiwaterveld of een waterveld. Wat ook nog kan is het eerste veld zo laten en van het achterste veld een semiwater of waterveld maken, die optie is goedkoper, maar je mooiste veld is ver weg van de kantine.

Op dit moment wachten we op een kostenraming die door een specialist wordt opgesteld. Op 10 maart vergaderen we als bestuur over deze kostenraming en zullen we een voorstel aan onze leden doen. Let dus goed op de mail of download de HCOB App, dan krijg je direct bericht als het voorstel beschikbaar is en kun je er 13 maart over meepraten in de ALV.
 
Omdat de planning heel strak is, kunnen we helaas niet meer ruimte creeëren tussen de bekendmaking van de cijfers en de ALV zelf . Het risico dat we 1 september maar één veld hebben (omdat het eerste veld opnieuw wordt aangelegd en het derde veld nog niet klaar is), is gewoon geen optie…. We hopen op jullie begrip hiervoor!