Woord van de Voorzitter 10 Augustus

Brief van de voorzitter

Beste HCOB’ers, ouders, partners, 

Ik hoop dat iedereen een heerlijke vakantieperiode achter de rug heeft. De hoogste tijd om weer te gaan hockeyen en allemaal leuke, sportieve en gezellige dingen te gaan doen bij HCOB! De komende periode is er al weer aardig wat te doen en staan er ook een paar belangrijke onderwerpen op de agenda. Ik noem er een paar. De volledige toelichting van de activiteiten vinden jullie op de website in de verschillende artikelen.

Zaterdag 17 augustus 2013: Trainers startdag

Van 10.00-12.00 uur zullen alle bestaande en nieuwe trainers van HCOB bij elkaar komen. Kennis maken met elkaar en uitleg krijgen over van alles en nog wat op hockey trainers gebied. Gezellig en leerzaam om zo het seizoen te beginnen! Dit alles onder leiding van onze Hockeyopleidingscoördinator Raoul Willems.

Maandag 19 augustus 2013: De trainingen starten weer!

Yes we kunnen weer hockeyen!!! Het trainingsschema staat op de site. Sommige teams konden niet wachten en zijn inmiddels al begonnen. De Hokkies Angels krijgen apart bericht.

Donderdag 22 augustus 2013: Het HCOB Henk Scholten Volvo Trimtoernooi

Onze trimhockeyers hebben het initiatief genomen om een seizoenstart bij HCOB te organiseren. Er zullen ’s avonds diverse wedstrijden gespeeld worden tegen tegenstanders uit de regio. Kom ze aanmoedigen en van een vast heel gezellige avond genieten! Het trimtoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Henk Scholten Volvo.

Zaterdag 24 augustus 2013: HCOB Volvo Familietoernooi

Van 11.00-18.00 uur is er een seizoenstart voor leden en niet-leden. Het gaat bij het familietoernooi vooral om de gezelligheid en veel lol. Er is dan ook een prijs voor het team dat het mooiste verkleed is! Iedereen is welkom, dus ook niet leden, oud-leden en niet hockeyers. Je kunt zelf een team samenstellen (minimaal 5 leden), maar ook losse aanmeldingen zijn welkom: wij maken er dan een leuke samengestelde familie van. Zorg dus ook vooral dat je vrienden, vriendinnen en kennissen meeneemt die dan hopelijk lid willen worden van HCOB! Ook deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Henk Scholten Volvo. Voor aanmelding: zie de site.

Zaterdag 31 augustus 2013:  HCOB Vrijwilligersbedankavond

Om 17.30 uur begint dé seizoenskick-off voor vrijwilligers van HCOB. Het is inmiddels traditie geworden dat het bestuur van HCOB aan het begin van het seizoen bij Jeroen en Rosalie thuis kookt voor de vrijwilligers. Ben je afgelopen seizoen en/of aankomend seizoen regelmatig actief als vrijwilliger ((assistent)trainer, coach, commissiewerk, enzovoort) voor HCOB dan ben je met partner en kinderen van harte welkom voor een avond met lekker eten en drinken en kletsen. Een unieke gelegenheid om elkaar als vrijwilliger weer te zien of voor het eerst kennis te maken en te horen wat iedereen doet. Voor de kinderen is er volop gelegenheid voor (sportieve) activiteiten. Kom op de fiets en (vooral voor de kinderen) hockeysticks, zwembroek en handdoek meenemen. Een eindtijd hebben we nog steeds niet kunnen vaststellen… Voor aanmelding: [email protected]

Zaterdag 7 september 2013: De eerste wedstrijddag!

Hard getraind en we zijn er weer klaar voor!  Lol, inzet, sportiviteit en respect en hopelijk hier en daar een overwinning. Veel plezier!

Maandag 23 september 2013: Hapdag!

Nieuw bitje nodig? Neem dan bij voorkeur een op maat gemaakt bitje. Dat speelt een stuk fijner. Maandagavond 23 september 2013 tussen 18.30-20.30 uur kan je daarvoor bij HCOB weer komen happen! Voor aanmelding: zie de instructies bij het artikel op de site.

Er is dus weer een hoop te doen de komende weken. En dan ben ik nog niet eens volledig geweest met alle oefenwedstrijden en toernooien die er gespeeld worden.  Zo spelen onze veteranen op 31 augustus 2013 het Airborne toernooi in Oosterbeek.

Maar niet alleen de hiervoor genoemde activiteiten zijn belangrijk. Ook hebben we de komende weken een paar belangrijke beslissingen te nemen waar ondertussen alweer hard aan gewerkt is: derde veld in combinatie met een nieuw clubhuis, de eerste HCOB versie van een Technisch Beleidsplan en een nieuw clubshirt. Oh ja, en een nieuwe voorzitter!

Hopelijk gaat iedereen zeer genieten van aankomend seizoen. Hulp bij alles wat we voor jullie en jullie kinderen organiseren is daarbij altijd welkom! Ook als je je niet structureel wilt binden of alleen bij een eenmalige activiteit wilt helpen. Wil je wat voor HCOB betekenen dan graag contact opnemen met Mariël de Vries ([email protected]).

Alles geheel volgens ons motto: HCOB voor elkaar, van elkaar, met elkaar!

Heel veel hockey en ander plezier aankomend seizoen. Alvast dank voor alle inzet en hulp. We zien elkaar regelmatig op de club!

Hartelijke groet,

Jeroen

Veurzitter

 M 06-53498252

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws