Mededelingen van de sponsorcommissie 16 April

Sponsor de kleding van je favoriete team

Jouw eigen team sponsoren of dat van uw zoon of dochter? Professionele uitstraling rondom de wedstrijd en op de trainingen?

Dress to impress!! Dat kan nu bij HCOB.

De sponsorcommissie heeft de regels vastgelegd over de club bijdrage voor HCOB indien een team gesponsord wil worden voor andere kleding en accessories dan het wedstrijd tenue.

CLUB BIJDRAGE voor HCOB i.g.v. niet-wedstrijd tenue sponsoring:

  • 500 Euro per senioren team eenmalig (broek en trui of trainingspak of jas), 250 Euro voor aanvullende sponsor artikelen (tas, stick etc. )
  • 300 Euro per junioren team eenmalig (broek en trui of trainingspak of jas), 150 Euro voor aanvullende sponsor artikelen (tas, stick etc. )
Kiest een team voor broek en trui of trainingspak (iets tweedeligs) dan geldt nog steeds 500 Euro (resp. 300 Euro) en kan men voor beide losse delen een andere sponsor kiezen. (zo kunnen teams toch twee sponsoren voor kleding aantrekken……)

HCOB zou het mooi vinden als teams erin slagen om niet alleen een sponsor voor de kleding te contracteren maar dezelfde sponsor ook voor een bord op het veld of iets dergelijks te interesseren.

Voor deze sponsor kan dat ook effectiever zijn door de "kracht van de herhaling ook daarvoor kan je bij de sponsorcommissie terecht

Hoe vraag je teamsponsoring aan:

Aanvraag kan via [email protected] o.v.v.; naam sponsor, naam die op kleding komt, het factuuradres van de sponsor en contactpersoon binnen het team.

Vervolgens geeft de sponsorcommissie een akkoord, HCOB factureert de sponsor en na ontvangst van de betaling kan er worden besteld.

De bestelling en andere zaken regelt het aanvragende team allemaal zelf.

Voor het wedstrijd tenue geldt dat HCOB daarvoor nog op zoek is naar een overall hoofdsponsor. Het bovenstaande geldt dus uitsluitend voor kleding en andere zaken die niet tot het wedstrijd tenue behoren.

Met vriendelijke groet
Sponsorcommissie HCOB