Mededelingen van de sponsorcommissie 7 December

Uitnodiging VOLVO V60 HYBRID EVENT 12-12-12

Geachte leden van HCOB,

Vol trots introduceren we de nieuwe Volvo V60 Plug-in Hybrid: 's werelds eerste plug-in hybride met dieselmotor. Een unieke combinatie van design en techniek die we motorisch zonder meer de meest geavanceerde Volvo ooit mogen noemen. U kiest met een simpele druk op de knop voor Pure, Hybrid of Power en bepaalt daarmee precies het rijtemperament dat u wenst! Ideaal voor een minimale CO2-uitstoot met maximaal rijplezier.

Besloten informatieavond
Graag informeren we u nu alvast over de voortreffelijke eigenschappen en mogelijkheden van dit revolutionaire model. We nodigen u dan ook van harte uit voor de speciale informatieavond op woensdag 12 december aanstaande in onze vestiging aan de Malburgseveerweg 10 te Arnhem. Vanaf 18.30 uur ontvangen we u en om 19.00 uur starten we met de presentatie. Deze duurt tot ongeveer 20.00 uur. Aansluitend is er een informele borrel.

Vaste klanten op voorsprong!
Na een korte introductie zal een onafhankelijk fiscalist u wegwijs maken over de financiële en zakelijke voordelen van de nieuwe Volvo V60 Plug-in Hybrid. U kunt denken aan 0% bijtelling, wegenbelastingvrij rijden en de MIA-, Vamil- of KIA-regeling.
Bovendien heeft Henk Scholten Volvo nog enkele productieplaatsen in 2013, tegen deze niet meer terugkerende fiscale condities, weten te verkrijgen.

Tijdens deze avond geven wij u ook een blik in de toekomst; Paul Zweers, Account Manager Business Sales bij Volvo Cars Nederland & Projectmanager Elektrische auto's, zal u alles vertellen over de technische ontwikkelingen bij Volvo Cars.

Laat deze kans daarom niet onbenut en meld u aan voor deze bijzondere informatieavond.
U bent van harte welkom - alleen, met uw partner of introducé.

Met vriendelijke groet,

Harald Scholten
Directeur

Klik hier om u direct in te schrijven voor dit event.

 

 

 

Technisch zijn tijd vooruit

 

Met de V60 Plug-in Hybrid tilt Volvo de hybride-technologie naar een geheel nieuw niveau. De voorwielen worden aangedreven door de vijfcilinder 2,4-liter turbodieselmotor met 158 kW (215 pk). De achteras wordt aangedreven door een elektromotor van 52 kW (70 pk), gevoed door de 11,2 kWh sterke lithium-ion accu's die u kunt opladen via een standaard stopcontact (230 volt). Daarbij kiest u via de Pure-, Hybrid- en Power-knoppen zelf de gewenste rijmodus:

• In de Pure-modus wordt de auto uitsluitend door de elektromotor aangedreven, met een actieradius van maximaal vijftig kilometer en een CO2-uitstoot van 0 gram.

• In de Hybrid-modus werken de diesel- en de elektromotor samen om de CO2-uitstoot te beperken tot slechts 48 g/km bij een gemiddeld verbruik van 1,8 l/100 km. De auto heeft dan een actieradius van zo'n duizend kilometer.

• In de Power-modus is alle technologie erop gericht om de prestaties van de auto naar het hoogste niveau te brengen. Dankzij het gecombineerde vermogen van de diesel- en elektromotor accelereert de auto in 6,1 seconden van 0 tot 100 km/uur.

Klik hier om u direct in te schrijven voor dit event.

 

 

 

 

Volvo Car Lease

 

Volvo is meer dan een unieke en comfortabele auto met klasse. Ook bij alles rondom Volvo Car Lease is sprake van de betrouwbaarheid die u van Volvo gewend bent. Goed geregeld en afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder. Bedrijfszeker, persoonlijk en betrouwbaar. De leaseprijs van de V60 Plug-in Hybrid is € 1199 o.b.v. full operational lease, 36 mnd bij jaar kilometrage van 15.000 kilometer.

Klik hier om u direct in te schrijven voor dit event.

 

 

 

 

De meest geavanceerde Volvo: nu bestelbaar!

 

De Volvo V60 Plug-in Hybrid met dieselmotor en zestraps automaat werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Zweedse energieleverancier Vattenfall. Hij is nu al te koop, maar zal voorlopig alleen verkrijgbaar zijn in een gelimiteerde oplage. Voor 2013 is de gehele productie bijna uitverkocht op enkele plaatsen voor Henk Scholten Volvo na.

Klik hier om u direct in te schrijven voor dit event.

 

 

 

U bent van harte welkom bij
Henk Scholten Volvo
- Malburgseveerweg 10 - Arnhem - T 026 3849494

 

www.henkscholten.nl

facebook

Like ons op Facebook

twitter

Volg ons op Twitter

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws