Mededelingen van de Jeugdcommissie 3 Oktober

Wel winnen hè? - voorstelling over positief coachen

Nieuws afbeelding

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportverenigingen. 

 

Op vrijdag 2 november vindt in De Kinkel te Bemmel, de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ plaats. De inloop is vanaf 19:30 en de voorstelling duurt van 20:00 t/m 21:20. Deze voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

 

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit!

 

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.


HCOB nodigt met name coaches en trainers uit voor deze voorstelling. Maar ook ouders en oudere jeugd die vinden dat de sfeer tussen en langs de lijnen van het team verbeterd kan worden, maar niet goed weten hoe ze dat aan moeten pakken, zijn van harte uitgenodigd.


HCOB heeft een beperkt aantal kaarten gratis beschikbaar. Als je van dit aanbod gebruik wilt maken, stuur dan uiterlijk 12 oktober een mail met je naam naar [email protected] 


Graag tot ziens op 2 november!