Wedstrijdverslagen 25 Juni

Gecombineerd MD1/2 4e bij Everzwijnentoernooi

Nieuws afbeelding

Afgelopen zondag was het zover, het Everzwijnentoernooi voor de D-jeugd in Epe.
Vanuit HCOB vertrokken we enthousiast met een gecombineerd team uit MD1 en MD2. Van de weersverwachtingen is natuurlijk helemaal niets terecht gekomen, maar dat mocht de pret niet drukken.
In Epe wachtte ons een zeer verrassend en uitdagend programma: Naast veldhockey, werd er beachhockey, knotshockey, balkenhockey(zaalhockey buiten) en het levend voetbalspel gespeeld. Alle onderdelen kwamen 2 keer aan bod.
Alle training en inzet van het afgelopen jaar kwamen goed van pas. Ondanks dat het steeds hard begon te regenen, wonnen we met elkaar en de vele ouders die, weliswaar van onder de paraplu, langs de kant aanmoedigden, 6 van de 10 onderdelen en zijn we uiteindelijk gedeeld 4e geworden(van de 15 teams meiden). Een prachtige prestatie waar de iedereen natuurlijk trots op kan zijn!
 
En toen we uiteindelijk huiswaarts reden begrepen we de naam van het toernooi helemaal.......als kleine zwijntjes onder de modder wachtte er thuis en heerlijke douche of bad en natuurlijk de wasmachine.
 
En nu met zijn allen op naar een heerlijke zomervakantie, lekker weer en dan weer snel opstarten voor het nieuwe seizoen...
 
Mark en Dennis
Gelegenheidscoaches MD1/2
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws