Mededelingen van de sponsorcommissie 24 Mei

Bijzondere Volvo Ocean Race Avond bij Henk Scholten Volvo

Nieuws afbeelding

Beste HCOBers,

 

Allereerst is het leuk om te vermelden dat binnenkort de eerste euro 1.000 door Volvo Nederland aan HCOB betaald zal worden vanwege de koop van een Volvo door een HCOB lid! We hebben begrepen dat de tweede verkoop er aan komt! Koop dus zoveel mogelijk Volvo's bij Henk Scholten en geef duidelijk aan dat je HCOB lid (of ouder van) bent.

 

Graag nodigt Henk Scholten Volvo u van harte uit om aanwezig te zijn bij de Volvo Ocean Race avond op donderdag 7 juni vanaf 19.00u in hun vestiging in Arnhem.

 

De Volvo Ocean Race is een uitzonderlijke test van zeilen, dapperheid en menselijk streven. De race is de ultieme mix van sportcompetitie op wereldklasse, uithoudingsvermogen en avontuur. Een unieke combinatie van on-shore glamour met offshore drama.

 

Tijdens deze avond zal Gerd-Jan Poortman zijn verhaal over de Volvo Ocean Race aan u vertellen. Gerd-Jan heeft tot tweemaal toe mogen deelnemen aan deze zeilrace rond de wereld. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de voorbereidingen op de race, de boten, miljoenenbudgetten en winnen! Ook zal hij unieke beelden laten zien van deze spectaculaire maar vooral ook inspannende race. Aansluitend op de presentatie is er een informeel samenzijn onder het genot van een drankje.

 

U bent meer dan welkom samen met uw partner, vriend, vriendin of relatie. Meld u nu aan ([email protected])! Na aanmelding sturen wij u een bevestiging. Wij ontvangen u graag op donderdag 7 juni a.s. in Arnhem.

 

Met sportieve groet,

Partnerschap Commissie HCOB