Wedstrijdverslagen 15 Januari

Doelpuntenregen in Valkenhuizen, meiden D1/2 op weg naar....

Nieuws afbeelding

Zaterdag 14 januari jl. was het zover. De 2e competitiewedstrijd van het samengestelde zaalhockeyteam MD1/2 in sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Na een week eerder 2 prachtige wedstrijden in Apeldoorn te hebben gespeeld en deze winnend te hebben afgesloten, lag er gisteren enige druk op het team. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen het sterke Arnhem MD3. Een spannende wedstrijd met 2-1 in rust, maar uiteindelijk 4-2 gewonnen! Een prachtige prestatie, die vooral voortkwam uit goed positiespel, een goede verdediging en zeker ook niet onbelangrijk, handig gebruik van de balken(de 7e man). Ook viel het op dat bij dit meidenteam veel betrokkenheid van de ouders was. Veel ouders waren meegereisd om dit team langs de zijlijn als 8e man een steuntje in de rug te geven. Kortom, deze wedstrijd winnend afsluiten, gaf de coaches Annette en Mark, de meiden en de ouders een enorm trots gevoel.
De 2e wedstrijd was van een andere orde. Er is uiteindelijk gewonnen met 19-0 wat voor niemand echt heel leuk is. Echter, wel een wedstrijd om te oefenen met mooi en aantrekkelijk hockey. En dit was te merken. Prachtige opbouw vanuit achter, via de zijlijn, voorgeven, en direct erin pushen. Goal! Sophie Zey scoorde in deze wedstrijd enorm veel doelpunten vanuit snel voorgeven. Voor Lara Koopman, was deze wedstrijd ongelukkig. Zij viel uit met een knieblessure, die na een bezoek aan de huisartsenpost gelukkig minder ernstig lijkt dan even werd ingeschat. Dank vanuit het team aan een van de coaches van Arnhem MD3, die vanuit zijn professionele kijk de blessure 2 keer beoordeeld heeft! MD1/2 is met nog 2 wedstrijddagen te gaan en tegen alle teams gespeeld te hebben, ongeslagen. En dat voor een team dat dit jaar voor het eerst zaalhockeycompetitie speelt! Wordt dit team winterkampioen 2011-2012? Kom gerust kijken op 1 van de vervolgdagen, 4 februari in Valkenhuizen in Arnhem(13.10) of 25 februari in Matenpark in Apeldoorn(09.50).     Een trotse bezoeker.

Reacties

img

Jeroen Joon

15-1-2012 @ 15:18:56 |Klinkt goed meiden! Gefeliciteerd met de prestaties tot dusverre en veel succes de laatste 2 dagen. Als het in de agenda lukt kom ik 25 feb kijken. ^0^

Reageer op het nieuws