Wedstrijdverslagen 3 Oktober

Wederom overwinning Heren 1!

Nieuws afbeelding Het ene jaar speel je 5 keer in Nijmegen en 3 keer in Arnhem, het andere jaar moet je naar Zeewolde, Nijkerk, Hoevelaken en... Winterswijk. Ik wist niet eens dat ze daar een hockeyclub hadden. Meer oostelijk kun je volgens mij niet en voor de zekerheid mijn navigatie maar op Europees gezet.

Dat Achterhoekers in het algemeen vriendelijke mensen zijn wist ik al uit mijn vriendenkring, de gastvrije ontvangst in Winterswijk bevestigde dat nog eens. Waar krijg je nog een lekker kopje soep in de rust?

Er moest echter ook nog gehockeyed worden. Na de overwinning vorige week was de moraal prima en we wisten dat Avanti van vergelijkbaar niveau zou zijn. Helaas waren we maar met 11 man, dus we moesten het deze keer zonder wissels doen, normaal zeer welkom om anderen rust te gunnen.

Wat de wedstrijd betreft: de eerste helft was de beste tot nu toe van ons. Zeer verzorgd spel met duidelijk overwicht van HCOB, resulterend in 3 verdiende treffers. In de 2e helft beduidend meer weerstand van Avanti, hetgeen ons terugdrong op eigen helft. Avanti scoorde hierbij 2 keer. Eindstand 2-3, de 2e overwinning op rij!
Momenteel staan we keurig in de middenmoot, laten we proberen dit vast te houden.