Wedstrijdverslagen 19 September

Geldermalsen H1 - HCOB H1

Nieuws afbeelding Na de nederlaag van vorige week, waren we vol goede moed om tegen Geldermalsen H1 een goed resultaat te behalen. De nederlaag van vorige week was immers hoofdzakelijk te wijten aan de betere conditie en snelheid van onze veel jongere tegenstanders (Nijmeegse studenten).

Wat bleek echter toen we aankwamen in Geldermalsen: de gemiddelde leeftijd van Geldermalsen was nagenoeg gelijk aan die van onze vorige tegenstanders. Wellicht moeten we er maar vanuit gaan dat dat iedere week zo is....

Wat de wedstrijd betreft was iedereen goed gemotiveerd om de eerste punten te gaan pakken en dit was met name in de eerste helft goed zichtbaar. Hoewel we de nodige corners tegen kregen speelden we prima en kwamen we zelfs op voorsprong, onze eerste goal in de 4e klasse! Geldermalsen was echter ook regelmatig gevaarlijk en dit resulteerde in een 2-1 achterstand bij rust. Hoewel we hierdoor niet aangeslagen waren en vol goede moed aan de 2e helft begonnen was het beste van ons spel helaas voorbij. Geldermalsen kon hierdoor nog 2 x scoren wat een eindstand van 4-1 opleverde.

We hebben inmiddels versterking gekregen van een aantal jongens uit Nijmegen dus we blijven vol goede moed om punten te gaan pakken. Kom dus allen kijken aankomende zondag 13 uur thuis tegen Dorsteti H1.