Mededelingen van de Evenementencommissie 28 Mei

Hockeyweekend 2 en 3 juli meld je aan!

Het 4e HCOB clubjaar wordt op 2 & 3 juli 2011 weer als vanouds feestelijk afgesloten met een fantastisch hockeyweekend voor jong en oud.

We starten het weekend zaterdag 2 juli om 12.30 uur met de ontvangst. Vanaf 11.00 uur ’s ochtends kunnen de tenten door degenen die blijven overnachten worden opgezet. Op zondag 3 juli om 12.00 is het programma ten einde en kunnen de tenten weer worden ingepakt.

Het definitieve programma volgt, maar de volgende activiteiten staan in ieder geval op het programma:

Zaterdag:

 
-                      Gezamenlijke warming-up

-                      (Hockey)spelletjes voor jong en oud

-                      (Hockey)activiteiten voor de jeugdteams

-                      Circusactiviteiten

-                      ’s Avonds een gezellige BBQ

-                      Disco

-                      Filmnacht

Overnachting:

Na alle inspannende activiteiten zoeken de kinderen die blijven slapen hun tent op. De begeleidende volwassenen blijven over de kinderen ‘waken’.

Kinderen tot 8 jaar (Hokkies Angels en F’jes) mogen alleen onder begeleiding van een volwassene blijven slapen. Graag zelf voor begeleiding van deze kinderen zorgen. Voor de kinderen vanaf 8 jaar (E-jeugd en ouder) wordt door de club voor begeleiding gezorgd. Alle volwassen leden, ouders en broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom om te blijven slapen. Er is een aparte plek voor ouders met jonge kinderen of voor iedereen die rustig wil slapen.

Graag een eigen tent meenemen. Voor de teams die gezamenlijk in één tent willen slapen: kijk eens op marktplaats of je een legertent kunt huren.

 
Zondag:

Degene die liever thuis wil slapen is op zondag ook weer van harte welkom voor de rest van het programma:

   -                 Gezamenlijk ontbijt

   -                 (Hockey)spelactiviteiten

 

Zondag om 12.00 uur sluiten we dit feestelijke weekend af.

 
Iedereen is van harte welkom, ook broertjes en zusjes!

 

Kosten:

De kosten voor dit weekend bedragen € 17,50 voor volwassenen en € 15,00 voor kinderen (incl. BBQ, versnaperingen, overnachting, activiteiten, ontbijt en onbeperkt ranja). De prijs voor alleen het middagprogramma bedraagt voor de deelnemende jeugd  € 5,00.

Deze kosten worden na inschrijving middels automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Ranja is dit weekend gratis. Andere consumpties zijn, zoals u van ons gewend bent, voor een vriendelijke verenigingsprijs te koop. Mocht u na het tent opzetten op zaterdag willen blijven, denkt u dan zelf aan een lunchpakket? 

 
Hulpouders:

HCOB is een groeiende club, ieder jaar melden meer leden en hun familieleden zich aan voor dit leuke weekend! Fantastisch natuurlijk, maar voor de organisatie betekent dit veel werk. We kunnen uw hulp dus goed gebruiken! Graag op het antwoordformulier aangeven welk deel van het weekend u bereid bent mee te helpen. Want vele handen maken licht werk en het motto van HCOB luidt niet voor niets: Voor elkaar, van elkaar, met elkaar. We rekenen op uw hulp!

 
Antwoordformulier:

Wij willen van u weten met hoeveel personen u komt, het team en de leeftijd van de kinderen (ook graag de leeftijd van broertjes en zusjes die geen lid zijn), of u blijft overnachten en ontbijten en of u bereid bent het weekend (of een deel daarvan) mee te helpen.

Het antwoordformulier vindt u in de bijlage, in het clubhuis of ontvangt u per mail.

 
Graag willen we een reactie van u ontvangen vóór 14 juni.

 

Hartelijke groet,

De evenementencommissie HCOB

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws