Mededelingen van de Evenementencommissie 16 Mei

HCOB’s next top- model groot succes!!

Nieuws afbeelding

De op 15 mei jl voor het eerst georganiseerde verkiezing ‘Wie wordt HCOB’s Next Top Model’ was een groot succes!

 

Vijftien meiden (allen lid van de club) namen deel aan deze verkiezing. De eerste keer poseerden zij in hockey-outfit; de tweede keer in hun eigen favoriete kleding en voor de derde ronde kwamen de meiden beeldschoon de catwalk op. Voor de verkiezing was professioneel model Marleen Gaasbeek aanwezig om de meiden tips te geven.

 

Zij werden voor deze derde ronde aangekleed door Sisters Points en Jamies Kidswear, de sieraden kwamen van Spinning Jewelry. De dames werden gekapt en opgemaakt door haarstyliste Marjelle en visagiste Angela. Complimenten voor deze dames; de meiden maakten een complete metamorfose door!

 

De jury, bestaande uit Noelle Stokmans, Martine Raymakers en Dirk Jan Vink maakten uiteindelijk de uitslag bekend: Noa Booij was de gelukkige! Met haar HCOB-blauwe ogen en haar spontane optreden op de catwalk stal zij de show!

 

De verkiezing was het grote onderdeel van dit evenement maar er was nog meer: Marijn Baas (4 jaar) werd verwelkomd als 500e lid. Dit heuglijke feit ging gepaard met de nodige cadeau’s: een shirt met zijn naam en namens Henk Scholten Volvo (een nieuwe sponsor) kreeg Marijn een tas vol cadeautjes. Tevens kregen de ouders van Marijn een Volvo Cabrio een weekend ter beschikking.

 

Deze fantastisch auto werd nl gebruikt om onze bijzondere gast Minke Booij op te halen. Minke Booij, oa oud Olympisch kampioen, was aanwezig bij de begeleiding van de hockey-clinics. Voor deze clinics was veel animo. Onder leiding van Cornald van Strien heeft het hele jongens B team zich deze middag ingezet om alles in goede banen te leiden. Wie weet zien we binnenkort de resultaten hiervan op het veld! Bedankt mannen!

 

Heel goede resultaten zijn er in ieder geval bij de Heren 1, Dames 1 en Meisjes C3; zij werden allen kampioen! Wij zijn bijzonder trots dat wij als jonge club deze kampioenen mochten huldigen! Bloembinderij De Verleiding bood de winnaars een bloemetje aan.
 
Ook stond deze dag in het teken van Unicef. Bezoekers konden een kaartje voor de eerste rij van de catwalk kopen voor €1,50. En de pannenkoeken, gesponsord door Pannenkoekvilla Hartelust, vlogen over de toonbank. Naast de mooie cheque van € 5354,- die deze dag overhandigd werd aan mevrouw Harriët Regtuijt, is de opbrengst hiervan, €147,50 ook voor Unicef!
 
Wij kunnen terugkijken op een bijzondere en gezellige dag!
Op naar het volgende prachtige evenement: HCOB hockeyweekend op 2 en 3 juli. Noteer deze datum vast in je agenda!!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws