Mededelingen van de Evenementencommissie 23 April

HCOB's NEXT TOPMODEL 15 mei

Wil je:

·         Kennismaken en een balletje slaan met de Olympische en wereldkampioene hockey Minke Booij?

·         Een hockeyclinic volgen en zo de fijne kneepjes leren?

·         Op de catwalk in een te gekke outfit van een van onze sponsoren showen voor een groot publiek?

·         Kijken naar de Match of the year van Heren 1 en zien hoe goed ze zijn? Op dit moment staan ze eerste in de competitie, dus wie weet worden ze kampioen. Kom ze dus aanmoedigen!

·         Kennis maken met vertrouwde en nieuwe sponsoren van HCOB?

·         Vieren dat we het 500ste HCOB lid mogen verwelkomen?

·         Gewoon lekker genieten van alles om je heen met een glaasje in je ene hand en een hapje in de andere in een ongedwongen sfeer?

·         Je handen uit de mouwen steken om dit allemaal mogelijk te maken?  Onze jongens van B1 geven het goede voorbeeld door te helpen bij de clinics. Welk team volgt?
Het kan allemaal bij HCOB op zondag 15 mei bij 
HCOB’s NEXT TOP MODEL!!!

Waar? Terrein HCOB, sportpark de pas

Wanneer? De middag duurt van 12.30 uur tot 17.00 uur.

Voor wie?

Alle leden, vrienden en vriendinnen van HCOB, buren en inwoners van Overbetuwe die graag een kijkje willen komen nemen of willen meedoen aan de clinic zijn van harte welkom deze middag.

Meedoen met HCOB’s next top model?

Als je mee wilt doen aan de verkiezing voor HCOB’s NEXT TOP MODEL, stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 mei een mail naar [email protected]. Er is  een beperkt aantal plaatsen op de catwalk, dus wees er snel bij! Bij overinschrijving wordt er geloot. Enne… ook jongens, heren en dames zijn welkom om zich in te schrijven!  Op 10 mei hoor je of je ook mee mag doen en woensdagmiddag 11 mei moet je alvast reserveren voor een ‘passessie’.

Reserveer een Frontrowseat voor UNICEF

Wil je alvast een ‘frontrowseat’ reserveren zodat je met je neus op de catwalk zit en bovendien Unicef steunt? Laat het even weten aan [email protected]. De kosten van een frontrowseat is een vrijwillige bijdrage voor Unicef van minimaal 1,50.

Minke Booij interviewen?

Wil je graag weten hoe Minke zo goed heeft leren hockeyen, of hoe je een perfecte teamplayer kan worden? Of wil je nog iets anders van haar weten? Je krijgt nu je kans door vragen te stellen aan Minke. Wil je ook een vraag stellen? Laat het ons even weten en stuur je vraag naar [email protected]

Helpen?

We zijn enorm blij met de hulp van de jongens van B1 die hebben aangeboden bij de clinic te helpen. Wil je net als de jongens van B1 graag helpen bij dit evenement? Graag! We hebben nog hulp nodig bij het rondbrengen van de hapjes, bij het schminken van de kleintjes, toezicht bij het springkussen en bij het opbouwen op zondagochtend en opruimen na afloop. Wil jij of je team of je vader of moeder of opa of oma helpen: laat het ons even weten via [email protected]  Dankjewel alvast!

Meedoen aan de clinic?

Wil je mee doen aan de clinic? Dat kan zonder je vooraf aan te melden. Vergeet alleen niet  je stick  mee te nemen. Heb je (nog) geen stick? Geen probleem, we hebben er een aantal beschikbaar. De clinic wordt aanbevolen voor iedereen boven de 4 jaar.

Voor de kleintjes

Voor de kleine mensen hebben we een schminkkraam en een springkussen.

Graag tot ziens op 15 mei!

Namens de sponsorcommissie, technische commissie en evenementencommissie 

Bijlage

Reacties

img

Larissa Prigge

24-4-2011 @ 16:42:49 |dat lijkt me echt super leuk!

Reageer op het nieuws