Mededelingen van de sponsorcommissie 16 Maart

Reminder Rabobank Clubkas Campagne

Jullie stem is geld waard!
 

In de laatste nieuwsbrief van vrijdag 4 februari 2011 hebben wij een ieder geïnformeerd over de Rabobank Clubkas Campagne. De stemperiode is van donderdag 17 maart tot en met donderdag 31 maart. Alle stemgerechtigden  hebben een unieke persoonlijke code ontvangen van Rabobank Oost Betuwe.

 

Ieder lid van de bank krijgt vijf stemmen om te verdelen. Dit betekent dat ieder lid minimaal € 5,- kan verdelen. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen.

Leden van Rabobank Oost Betuwe kunnen hun stem uitbrengen op HCOB. Hoe meer stemmen op HCOB worden uitgebracht, des te meer geld wij ontvangen. Wij kunnen dit geld als vereniging heel goed gebruiken.

 

Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Oost Betuwe en zo ja, vragen of zij op HCOB willen stemmen.

 

Via de website van Rabobank Oost Betuwe kunnen de leden tijdens de stemperiode hun stem(men)

uitbrengen op de vereniging van hun voorkeur.

 

Naast HCOB maakt ook Running Elst gebruik van de faciliteiten op het hockeyterrein. Door ook stemmen uit te brengen op Running Elst steunen beide verenigingen elkaar.

 

Een stem uitbrengen op de uw favoriete vereniging(en) is veel geld waard. Elke stem telt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws