Woord van de Voorzitter 15 Augustus

Woord van de Voorzitter

Beste HCOB-ers,

Het tweede hockeyseizoen voor HCOB begint. Op 30 augustus zal er weer getraind worden. We gaan op onze tijdelijke locatie nog even verder met de gezellige club die we zijn. Maar we hebben goed nieuws: er wordt hard gewerkt om de kunstgrasvelden zo snel mogelijk klaar te hebben, zodat we misschien al op 1 OKTOBER 2008 op de nieuwe locatie kunnen spelen! De voortgang van aanleg hangt onder andere af van het weer. Veel regen kan vertragend werken.

Op de tijdelijke locatie zullen jullie verlichting en voetbaldoeltjes aantreffen. Deze zijn voor Spero. Zij kampen helaas nog steeds met problemen met hun trainingsvelden. Om ook hun leden allemaal te kunnen laten trainen hebben we afgesproken dat ze nu al gebruik kunnen maken van "ons" veld. Uiteraard probeert Spero dat te beperken ivm de belasting van het veld en het risico van blessures voor hockeyers. We heten ze van harte welkom en wensen Spero en Elistha een goed seizoen toe!

Tijdens de zomerperiode is er ook hard gewerkt om een nieuwe website en een ledenadministratiesysteem te ontwikkelen. We hopen hiermee in de derde week van augustus live kunnen gaan. In een speciale nieuwbrief zal uitleg over gebruik van het systeem volgen.

Names het bestuur wens ik iedereen net zo'n succesvol en gezellig seizoen toe als het vorige!

Hartelijke groet,
Jeroen Joon